Ο κιθαρίστας των AC/DC Μάλκομ Γιανγκ πάσχει από άνοια: Η οικογένεια του επιβεβαιώνει τις φήμες - iefimerida.gr

Ο κιθαρίστας των AC/DC Μάλκομ Γιανγκ πάσχει από άνοια: Η οικογένεια του επιβεβαιώνει τις φήμες

Ο κιθαρίστας των AC/DC Μάλκομ Γιανγκ πάσχει από άνοια: Η οικογένεια του επιβεβαι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις ανησυχητικές φήμες για την κατάσταση της υγείας του θρύλου της ροκ και ιδρυτικού μέλους των AC/DC Μάλκομ Γιανγκ, επιβεβαιώνει η οικογένεια του, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, αποκαλύπτωντας ότι ο διάσημος ροκ σταρ πάσχει από άνοια.

Το hard rock συγκρότημα ιδρύθηκε το 1973 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας από τον Μάλκολμ και τον αδελφό του Ανγκους, ο οποίος έχει γίνει διάσημος για την εμφάνιση του επί σκηνής με σχολική ποδιά.

Το συγκρότημα έχει πουλήσει περισσότερα από 200.000.000 άλμπουμ αποτελώντας ένα από τα δημοφιλέστερα συγκροτήματα της ροκ παγκοσμίως με διαχρονικές επιτυχίες όπως «ΤΝΤ» και «Highway to Hell».

Η οικογένεια του Μάλκολμ επιβεβαίωσε την είδηση για την κατάστασή του με χθεσινή ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα του περιοδικού «People».

Ηδη από τον περασμένο χρόνο, υπήρχαν ερωτήματα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Μάλκομ, όταν το συγκρότημα ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο νέο τους άλμπουμ με τίτλο Rock or Bust, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ