Τροχαίο στο Περιστέρι: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε απορριμματοφόρο -Νεκρός υπάλληλος καθαριότητας - iefimerida.gr

Τροχαίο στο Περιστέρι: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε απορριμματοφόρο -Νεκρός υπάλληλος καθαριότητας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας υπάλληλος της καθαριότητας του δήμου Περιστερίου και ένας ακόμη τραυματίστηκε όταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε στο απορριμματοφόρο και παρέσυρε τους δύο εργαζόμενους.

Το τροχαίο έγινε σχεδόν μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα, ενώ οι δύο υπάλληλοι στην καθαριότητα με το Δημοτικό όχημα πραγματοποιούσαν αποκομιδή απορριμάτων επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 29 στο Περιστέρι.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ξέφυγε από την πορεία του, προσέκρουσε πάνω στο απορριμματοφόρο και στη συνέχεια παρέσυρε τους δύο υπαλλήλους του Δήμου, που εκείνη την ώρα τοποθέτησαν τον κάδο στο ανυψωτικό ώστε να αδειάσουν τα σκουπίδια.

Οι δημοτικοί υπάλληλοι μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο. Ενας εξ' αυτόν εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα, ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται στο Αττικό σε σοβαρή κατάσταση.

Από την σύγκρουση τραυματίας ανασύρθηκε και ο 27χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Προανάκριση για τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου ανέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Περιστερίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ