O Μπουτάρης αδειάζει τη Δούρου -Ο νόμος δεν είναι όποτε μας γουστάρει, τον εφαρμόζουμε - iefimerida.gr

O Μπουτάρης αδειάζει τη Δούρου -Ο νόμος δεν είναι όποτε μας γουστάρει, τον εφαρμόζουμε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το μέρος του Κυριάκου Μητσοτάκη τάχθηκε δημοσίως ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στην κόντρα που έχει ανοίξει για τα πλαστά πιστοποιητικά των δημοτικών υπαλλήλων. Μάλιστα, έδειξε καθαρά πως δεν συμμερίζεται τις απόψεις της Ρένας Δούρου επί του θέματος.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΜΕGΑ, ο κ. Μπουτάρης επισήμανε: «Ο Μητσοτάκης έχει δίκιο ότι θα φύγουν όσοι έχουν πλαστά πτυχία», χαρακτηρίζοντας σωστό το νόμο του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Σε ερώτηση που του έγινε για τις απόψεις της Ρένας Δούρου, οι οποίες -ως γνωστόν- είναι εκ διαμέτρου αντίθετες, απάντησε: «Πιθανότατα να είχε δίκιο η κ. Δούρου, όμως ο νόμος δεν είναι όποτε μας γουστάρει, τον εφαρμόζουμε».

Παράλληλα, ο κ. Μπουτάρης αποκάλυψε πως με δική του πρωτοβουλία ο δήμος Θεσσαλονίκης έχει έρθει σε επικοινωνία με πανεπιστημιακά τμήματα και σχολές προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα πιστοποιητικά σπουδών είναι έγκυρα.

«Δεν έχουμε ούτε ένα πανεπιστήμιο που να μας λέει ότι το πτυχίο είναι πλαστό», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ