Τα ζώδια της Τετάρτης 1 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 1 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 1 Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εσείς οι Κριοί, ειδικά του δευτέρου δεκαημέρου (που έχετε γεννηθεί μετά τις 5-8 Απριλίου) σήμερα ασχοληθείτε όσο πιο σοβαρά γίνεται με τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Είστε πολύ δυναμικοί και μπορείτε να καταφέρετε πάρα πολλά αυτή την σημαντικότατη περίοδο. Σας ανοίγονται δρόμοι για τα ταξίδια, τις σπουδές και τις νομικές σας υποθέσεις. Η συναισθηματική σας ζωή έχει να σας δώσει πολλά, ειδικά αν έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Μια αλλαγή μπορεί να έρθει στη ζωή σας αυτή την περίοδο. Ασχοληθείτε με ένα οικονομικό σας θέμα. Μην επιτρέπετε σε ανθρώπους να εισβάλλουν στην ζωή σας, αν δεν τους γνωρίζετε από παλιά και δεν είστε σίγουροι για την ειλικρίνειά τους.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους η Σελήνη από τον Αιγόκερω ανοίγει νέους, σημαντικούς δρόμους. Εσάς που έχετε γεννηθεί τον Μάιο σας απασχολούν άμεσα κάποια θέματα, τα οποία έχουν σχέση με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας. Ο Ερμής στον Σκορπιό, απέναντι από το ζώδιό σας, βοηθά τις συζητήσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Σε αυτές μάλιστα τις συζητήσεις μπορεί να βοηθήσει μια νέα ιδέα ή οι φίλοι σας. Βέβαια, θυμηθείτε, μετά τις 5 Οκτωβρίου ο Ερμής γίνεται ανάδρομος. Έτσι, αυτά που τώρα θα πείτε ή θα υποσχεθείτε, μπορεί να τα αναθεωρήσετε ή να τα επαναξιολογήσετε. Εξελίξεις θα υπάρξουν στον χώρο της δουλειάς σας.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους η περίοδος αυτή έχει μια ευχάριστη νότα! Ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο, ευνοείται η συναισθηματική σας ζωή, ενώ έρχεστε πιο κοντά με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Ο χώρος της δουλειάς σας έχει να σας δώσει πολλά. Μετά τις 5 Οκτωβρίου, με τον ανάδρομο Ερμή, θα υπάρξουν πολλές αλλαγές. Για σας που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα υπάρξουν απρόβλεπτες, μοναδικές ευκαιρίες! Τα ταξίδια, οι σπουδές και οι νομικές υποθέσεις ευνοούνται. Ρυθμίστε ένα οικονομικό σας θέμα. Χαλαρώστε και ρίξτε τους τόνους. Ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας δημιουργεί ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ειδικά σε σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3- 4 Ιουνίου. Προσέχετε τα ατυχήματα και προστατευτείτε από μικροατυχήματα.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας δημιουργεί σήμερα ένα σημαντικά ευχάριστο κλίμα. Προσπαθήστε τώρα να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, καθώς η έκλειψη Σελήνης στις 8 του μήνα μπορεί να σας επηρεάσει. Ένα οικονομικό σας θέμα έχει μια ευχάριστη και σημαντική προοπτική. Η οικογένεια έχει να σας προσφέρει πολλά. Μπορεί να κάνετε έξοδα για την οικογένειά σας, αλλά τα έξοδα αυτά θα είναι ευχάριστα. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 21-23 Ιουνίου η συναισθηματική σας ζωή παίρνει μια νέα τροπή. Ο Ερμής σάς φέρνει μηνύματα, ειδήσεις και τηλεφωνήματα. Ένα όνειρό σας γίνεται πραγματικότητα.

Λέων

Εσείς οι Λέοντες ζείτε μια πολύ όμορφη περίοδο, με ευχάριστες επαφές μεταξύ φίλων και συγγενών. Για σας που έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο ο Δίας ανοίγει δρόμους με νέα, σημαντικά δεδομένα. Οποιαδήποτε θέματα αφορούν κάποια οικογενειακά ζητήματα επηρεάζουν μόνο εσάς που έχετε γεννηθεί μετά τις 10-12 Αυγούστου. Εσείς, μέχρι το τέλος του χρόνου, θα πρέπει να προσέχετε τέτοιου είδους θέματα.

Παρθένος

Παρθένοι μου, η διαίσθησή σας είναι πολύ μεγάλη, ενώ η περίοδος αυτή είναι η ιδανικότερη, για να ρυθμίσετε θέματα που έχουν σχέση με σπουδές, με γραπτά και με πνευματικές εργασίες γενικότερα. Οι φίλοι σάς βοηθούν. Τα οικονομικά σας σήμερα δείχνουν να βελτιώνονται, αν και για πολύ καιρό θα σας απασχολήσουν με αρκετές διακυμάνσεις.

Ζυγός

Εσείς οι Ζυγοί, ειδικά του Σεπτεμβρίου, ευνοείστε ιδιαίτερα από τον Ήλιο και την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο. Σήμερα, κάποια θέματα της οικογένειας είναι πολύ σημαντικά για σας. Τα οικονομικά σας δείχνουν να ευνοούνται. Οτιδήποτε έχει σχέση με την δουλειά σας ίσως πάρει μια απρόοπτη τροπή. Ο Ουρανός, απέναντι από το ζώδιό σας, δημιουργεί ένταση σε σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Οκτωβρίου. Δώστε προσοχή σε θέματα που μπορεί να ανατρέψουν και να αλλάξουν την ζωή σας. Οι Ζυγοί των τελευταίων ημερών βρίσκεστε σε μια πολύ καλή φάση.

Σκορπιός

Εσείς οι Σκορπιοί σήμερα μπορεί να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο Ερμής, στο δικό σας ζώδιο, φέρνει μηνύματα, ειδήσεις και τηλεφωνήματα. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες αυτή την περίοδο σας αγχώνουν. Τα έξοδά σας τρέχουν. Όμως, κάτι απρόβλεπτο μπορεί να συμβεί στον (πολύ σημαντικό) χώρο της δουλειάς σας. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Τοξότης

Με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο, εσείς οι Τοξότες θα πρέπει να προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Έχετε όμως νέα και σημαντικά ξεκινήματα που έχουν σχέση είτε με τα ταξίδια, είτε με τα παιδιά είτε με έναν νέο έρωτα. Οι Τοξότες του Νοεμβρίου ενδεχομένως αυτή την περίοδο να αισθάνεστε άγχος. Όμως, ανεξάρτητα από αυτό, θα έχετε την βοήθεια και την στήριξη των φίλων σας.

Αιγόκερως

Με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, η σημερινή ημέρα ανήκει σε εσάς, τους Αιγόκερους. Η κοινωνική αλλά και η επαγγελματική σας ζωή είναι σημαντικές και σας απασχολούν. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την οικογένειά σας σας αγχώνει. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 25-26 Ιανουαρίου έχετε την βοήθεια των φίλων σας. Μια συζήτηση που θα κάνετε μαζί τους είναι πολύ υποστηρικτική. Ανοίξτε έναν δρόμο για θέματα κληρονομικά, φορολογικά ή οικονομικά άλλων( εφορία, δάνεια), τα οποία μπορεί να σας δώσουν πολλά.

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι σήμερα πρέπει να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Τα ταξίδια, οι σπουδές και οι νομικές υποθέσεις ευνοούνται για σας που έχετε γεννηθεί τον Ιανουάριο. Οι σχέσεις σας με τους άλλους δείχνουν να παίρνουν μια απρόοπτη, θετική τροπή. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας προσέχετε τον επαγγελματικό σας χώρο. Ίσως υπάρξουν κάποιες δυσκολίες. Επίσης προσέχετε τα ηλικιωμένα αντρικά πρόσωπα της οικογένειάς σας.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς η περίοδος αυτή μπορεί να φέρει νέα δεδομένα στην καθημερινή σας ζωή. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα ευνοεί τις φιλικές σας σχέσεις. Ένα οικονομικό θέμα θα μπορούσε από σήμερα να πάρει μια απρόοπτη τροπή.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ