Ακόμα βρίσκουν «τρύπες» στο Δήμο Θεσσαλονίκης από την περίοδο Παπαγεωργόπουλου -Αναζητούν τιμολόγια ύψους 1,1 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Ακόμα βρίσκουν «τρύπες» στο Δήμο Θεσσαλονίκης από την περίοδο Παπαγεωργόπουλου -Αναζητούν τιμολόγια ύψους 1,1 εκατ. ευρώ

Ακόμα βρίσκουν «τρύπες» στο Δήμο Θεσσαλονίκης από την περίοδο Παπαγεωργόπουλου -
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται η έρευνα για τις τρύπες στα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης και πρόσφατα ο οικονομικός επιθεωρητής που ερευνά την υπόθεση βρήκε ένα ακόμα κενό ύψους 1,1 εκατ. ευρώ σε ειδικές εντολές για δαπάνες που πληρώθηκαν το διάστημα 1998-2004 αλλά χωρίς να υπάρχουν εντάλματα. Πρόκειται για ακόμα μία τρύπα στα ταμεία του Δήμου από την εποχή δημαρχίας του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

Οπως γράφει και το ΕΘΝΟΣ ο οικονομικός επιθεωρητής εντόπισε τη συγκεκριμένη τρύπα όταν βρήκε ειδικές εντολές πληρωμών που δεν αντιστοιχούσαν σε τιμολόγια προμηθευτών, τα οποία αναζητήθηκαν στα αρχεία του δήμου, όμως αυτά δεν βρέθηκαν ποτέ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ