Οι πρώτες δηλώσεις του Τζορτζ Κλούνεϊ για τον γάμο του: «Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία» [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι πρώτες δηλώσεις του Τζορτζ Κλούνεϊ για τον γάμο του: «Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία» [εικόνες]

Οι πρώτες δηλώσεις του Τζορτζ Κλούνεϊ για τον γάμο του: «Αισθάνομαι πάρα πολύ ωρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν αντάλλαξαν όρκους αγάπης μπροστά στις οικογένειές τους και τους φίλους τους σε μία ρομαντική τελετή που έγινε το Σάββατο στη Βενετία και την Τρίτη ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους.

Η 36χρονη νύφη έλαμπε μέσα στο Oscar de la Renta νυφικό της και ο 53χρονος γαμπρός επέλεξε τον Giorgio Armani για το κοστούμι του.

Να σημειωθεί πως τα δύο περιοδικά, τα οποία εξασφάλισαν και έχουν σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τις φωτογραφίες του γάμου, θα δημοσιεύσουν ολόκληρο το γαμήλιο άλμπουμ το πρωί της Τετάρτης. Τα περιοδικά Hello! και People φιλοξενούν αναλυτικό ρεπορτάζ για την τελετή, το νυφικό και το κοστούμι, την τούρτα, τους καλεσμένους και όλα όσα έγιναν στις τριήμερες εκδηλώσεις.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις μετά τον γάμο και είπε στο People ότι αισθάνεται πολύ ωραία, για την ακρίβεια είπε: «ο γάμος είναι πραγματικά πολύ ωραίος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ