Η Μαντόνα κατηγορεί τη Lady Gaga ότι τη μιμείται και την κλέβει [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μαντόνα κατηγορεί τη Lady Gaga ότι τη μιμείται και την κλέβει [εικόνες]

Η Μαντόνα κατηγορεί τη Lady Gaga ότι τη μιμείται και την κλέβει [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Lady Gaga από την αρχή της καριέρας της έχει δηλώσει πως η Μαντόνα αποτελεί το πρότυπό της, ενώ εκφράζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τον θαυμασμό της προς το πρόσωπο της βασίλισσας της ποπ.

Η Μαντόνα φέρεται να έχει άλλη άποψη όμως για την νεαρή τραγουδίστρια, την οποία -σύμφωνα με όσα αναφέρει η βρετανική Daily Mail- μπορεί να διακρίνει κανείς αν μελετήσει τους στίχους ενός νέου τραγουδιού της 56χρονης σταρ.

«Είσαι μια μιμήτρια, πού είναι τα πνευματικά μου δικαιώματα; Είσαι όμορφο κορίτσι, αυτό το αναγνωρίζω. Αλλά το να κλέψεις τη συνταγή μου είναι μια άσχημη πόζα. Με μελέτησες αρκετά σκληρά; Ποτέ δεν θα γίνεις - θες απλά να γίνεις εγώ. Σαν μια αδελφή διαταραγμένη, ποιος θα σε βοηθήσει; Στη φαντασία σου μπορείς να τα προσπαθήσεις όλα. Αλλά δεν μπορείς να γίνεις σαν εμένα. Μπορεί να φαίνεσαι αληθινή και να ακούγεσαι αληθινή. Αλλά θα βρίσκεσαι πάντα δύο βήματα πίσω μου» τραγουδάει η Μαντόνα. Αυτούς τους στίχους μάλιστα τους έχει γράψει μόνη της και το τραγούδι φέρει τίτλο «Two Steps Behind», δηλαδή «δύο βήματα πίσω».

Από τις βολές της όμως δεν γλίτωσε ούτε ο πρώην σύζυγός της, Γκάι Ρίτσι, καθώς για εκείνον φαίνεται πως έγραψε το τραγούδι «Heartbreak City». «Μου είπες ότι ήμουν η βασίλισσά σου, προσπάθησα να σου δώσω τα πάντα και τώρα ζητάς την ελευθερία σου», τραγουδάει η βασίλισσα της ποπ.

Η Μαντόνα κατηγορεί τη Lady Gaga ότι τη μιμείται και την κλέβει [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Μαντόνα κατηγορεί τη Lady Gaga ότι τη μιμείται και την κλέβει [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η Μαντόνα κατηγορεί τη Lady Gaga ότι τη μιμείται και την κλέβει [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ