Γκράφιτι με ελληνικό «χρώμα» κοσμεί τοίχο της Βρετανίας: Το νέο έργο του σπουδαίου καλλιτέχνη Bansky [εικόνες] - iefimerida.gr

Γκράφιτι με ελληνικό «χρώμα» κοσμεί τοίχο της Βρετανίας: Το νέο έργο του σπουδαίου καλλιτέχνη Bansky [εικόνες]

Γκράφιτι με ελληνικό «χρώμα» κοσμεί τοίχο της Βρετανίας: Είναι το νέο έργο του σ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα έργα του είναι συνήθως σατιρικά και σχολιάζουν διάφορες καθημερινές καταστάσεις με τη χρήση του στένσιλ. Τα περισσότερα κοσμούν τοίχους στο Λονδίνο, ωστόσο πολλά από αυτά συναντώνται και σε άλλες πόλεις εκτός της Βρετανίας.

Ο λόγος για τον γνωστό ακτιβιστή καλλιτέχνη Bansky. Το νέο του έργο κοσμεί ένα τοίχο στην πόλη Κεντ, στη Βρετανία και έχει ελληνικό «άρωμα».

Στο νέο του γράφιτι βασικό πρόσωπο είναι μία γιαγιά, η οποία έχοντας γυρισμένη την πλάτη της προς τον κόσμο, φοράει ακουστικά στα αυτιά της και παρατηρεί με προσοχή έναν χαμηλό κίονα, που φέρει φθορές από τον χρόνο.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφερόμενα στο νέο «χτύπημα» του καλλιτέχνη σημειώνουν -σε μία προσπάθεια «μετάφρασης» του έργου- ότι το συγκεκριμένο γράφιτι παρουσιάζει ένα άδειο βάθρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ