Τα παιδιά των δισεκατομμυριούχων αποκαλύπτονται: Η ζωή της 19χρονης κόρης του Αμπράμοβιτς στα social media [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα παιδιά των δισεκατομμυριούχων αποκαλύπτονται: Η ζωή της 19χρονης κόρης του Αμπράμοβιτς στα social media [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα παιδιά των δισεκατομμυριούχων του πλανήτη διάγουν μια ζωή γεμάτη ανέσεις και χωρίς ιδιαίτερες ανησυχίες, ενώ συχνά πυκνά διαφημίζουν την καθημερινότητά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Από τη λίστα αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει η 19χρονη κόρη του Ρώσου μεγιστάνα, Ρομάν Αμπράμοβιτς, Σοφία η οποία μοιράζεται την προσωπική της ζωή στα social media.

Ο... μπαμπάς έχει μια περιουσία που ανέρχεται στα 9,5 δισ. δολάρια, είναι νούμερο 133 στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη και όλα αυτά επιτρέπουν στην πρώην γυναίκα του, Ιρίνα, και τα πέντε τους παιδιά να ζουν στη χλιδή.

ζει στο Χάμσαϊρ, στην αγγλική ύπαιθρο, μαζί με τα άλογά της που λατρεύει.Η 19χρονη Σόνια, που προτιμά να χρησιμοποιεί το όνομα Σοφία,

Ηρεμη, «αγροτική» ζωή, αλλά γεμάτη χλιδή και πολυτέλειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ