Οι πέντε λόγοι για τους οποίους ο Κλούνεϊ παντρεύτηκε την Αλαμουντίν και όχι κάποια άλλη - iefimerida.gr

Οι πέντε λόγοι για τους οποίους ο Κλούνεϊ παντρεύτηκε την Αλαμουντίν και όχι κάποια άλλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ είναι ένας πολύ διάσημος άνδρας από το 1994. Μπήκε στη ζωή μας ως γιατρός στη ιατρική σειρά E.R και δεν λέει να βγει από τη μεγάλη οθόνη ως σήμερα.

Ο Κλούνεϊ γεννήθηκε το 1961 και είχε έναν ταραχώδη πρώτο γάμο με την ηθοποιό Τάλια Μπάλσαμ το 1989. Ορκίστηκε τότε να μην ξαναπαντρευτεί ποτέ στη ζωή του. Γιατί; Διότι, όπως είχε δηλώσει «δεν ήταν τόσο καλός σε αυτό».


Από τότε στη ζωή του πέρασαν πολλά ρομάντσα, με μοντέλα, ηθοποιούς που έκαναν τη ζωή του πραγματική σαπουνόπερα, με άφθονο κόκκινο χαλί.
Ως τη στιγμή που συνάντησε την Αμάλ Αλαμουντίν, μια σχετικά άγνωστη γυναίκα και μακριά από το γκλάμουρ και τα στρας του Χόλιγουντ. Ωστόσο, παρότι ο καλός κόσμος του θεάματος δεν είχε ποτέ ξανακούσει για εκείνη, ιδού πέντε σοβαροί λόγοι για τους οποίους ο Κλούνεϊ δεν θα μπορούσε παρά να είχε παντρευτεί μια έξυπνη μελαχρινή.

1. Είναι μια διάσημη Βρετανή δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα


2. Εκπροσωπεί ως δικηγόρος κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς σκηνής (όπως τον ιδρυτή των Wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ, την Γιούλια Τιμοσένκο, τον Βασιλιά του Μπαχρέιν κλπ)

3. Υπηρέτησε ως πρέσβειρα στα Ηνωμένα Εθνη για την χρήση των μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Ηταν επίσης ειδική απεσταλμένη στη συνοδεία του Κόφι Ανάν για την Συρία.

4. Είναι συγγραφέας. Εχει γράψει αναρίθμητα άρθρα για το διεθνές δίκαιο και έχει γράψει το βιβλίο The Law and Practice of the Special Tribunal for Lebanon.

5. Είναι τρίγλωσση. Μιλάει αγγλικά, αραβικά και άπταιστα γαλλικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ