Την Τετάρτη οι μπουλντόζες στο Χαλάνδρι -Θα γκρεμίσουν 12 κτίσματα του καταυλισμού - iefimerida.gr

Την Τετάρτη οι μπουλντόζες στο Χαλάνδρι -Θα γκρεμίσουν 12 κτίσματα του καταυλισμού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παροδική ήταν η ηρεμία στο Χαλάνδρι, όπως όλα δείχνουν, αφού εδώ και λίγη ώρα επικρατεί πάλι ένταση, καθώς αποφασίστηκε να μπουν μπουλντόζες στον καταυλισμό την Τετάρτη το πρωί στις 08:30.

Συγκεκριμένα αναμένεται να κατεδαφισθούν 12 κτίσματα, τα οποία από τις εκθέσεις της Πολεοδομίας καθίστατο σαφές ότι είναι ακατοίκητα. Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που έγινε στο ΑΤ Χαλανδρίου και στην οποία συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος, ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλης Αγγελάκας, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, ο πρόεδρος του καταυλισμού των Ρομά Στέλιος Καλαμιώτης και εισαγγελέας. Ο κ. Ρούσσος φέρεται ότι εξέφρασε αίτημα με το οποίο ζητούσε να μην επέμβουν σήμερα και μέχρι να βρεθεί λύση οι αστυνομικές δυνάμεις στον καταυλισμό. Αίτημα το οποίο, συμμερίζεται και ο κ. Αγγελάκας.


Οσον αφορά τη μετεγκατάσταση των ρομά της περιοχής του Νομισματοκοπείου στο όρος Πατέρα φαίνεται ότι παίρνει αναστολή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρομά καταυλισμός μπουλντόζες Xαλάνδρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ