Τι απαντάει ο Γιάννης Λούλης για το ραντεβού του με τον Γιάννη Δραγασάκη -«Η Ντόρα, η Διαμαντοπούλου και ο Δραγασάκης» - iefimerida.gr

Τι απαντάει ο Γιάννης Λούλης για το ραντεβού του με τον Γιάννη Δραγασάκη -«Η Ντόρα, η Διαμαντοπούλου και ο Δραγασάκης»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σόκαρε πολλούς η φωτογραφία του «γκουρού» της επικοινωνίας του Κώστα Καραμανλή, Γιάννη Λούλη, να πίνει καφέ με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Δραγασάκη. Ο κ. Λούλης μέσω του iefimerida.gr απαντά για τα σενάρια που ακούστηκαν γύρω από αυτή τη μυστηριώδη συνάντηση.


Ο γκουρού της επικοινωνίας Γιάννης Λούλης απαντάει μέσω του iefimerida σε όσους κάνουν λόγο για υπόγειες διαδρομές και συνεννοήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ:

«Ολα αυτά που γράφονται δεν ευσταθούν. Συναντήθηκa με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ γιατί θα είναι ένας από τους συμπαρουσιαστές του βιβλίου μου για τον Μπαράκ Ομπάμα, τον Δεκέμβριο, στην Αθήνα.

Οι άλλοι δύο συμπαρουσιαστές είναι η Ντόρα Μπακογιάννη και η Αννα Διαμαντοπούλου».

Ο κ. Λούλης διευκρινίζει ότι οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον κρατούν στην Κύπρο και ότι «η ελληνική πολιτική σκηνή δεν τον ενδιαφέρει».

Τι απαντάει ο Γιάννης Λούλης για το ραντεβού του με τον Γιάννη Δραγασάκη -«Η Ντόρα, η Διαμαντοπούλου και ο Δραγασάκης» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ