Αυτό είναι το σχέδιο Σαμαρά και Τασούλα για την αξιοποίηση της Αμφίπολης – Πυρετός διεργασιών - iefimerida.gr

Αυτό είναι το σχέδιο Σαμαρά και Τασούλα για την αξιοποίηση της Αμφίπολης – Πυρετός διεργασιών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να γίνουν άμεσα όλες οι διεργασίες προκειμένου να αξιοποιηθεί ο μοναδικός πλούτος της Αμφίπολης, ζήτησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αναθέτοντας στον υπουργό Πολιτισμού Κώστα Τασούλα τον σχετικό σχεδιασμό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr, ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον Κώστα Τασούλα να προχωρήσει άμεσα η αναβάθμιση των πολιτιστικών και τουριστικών υποδομών στην Αμφίπολη, προκειμένου μέσω της ανάδειξης του σπάνιου πλούτου και της παγκόσμιας φήμης της περιοχής λόγω της ανασκαφής, να προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο η επόμενη μέρα.

Ηδη ο υπουργός ζήτησε από τον δήμαρχο Αμφίπολης Κώστα Μελίτο να ετοιμάσει και να καταθέσει άμεσα το σχετικό υπόμνημα. Το σχέδιο θα καταρτιστεί σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ