Παραιτήθηκαν τρεις γενικοί γραμματείς της κυβέρνησης -Θέλουν να είναι έτοιμοι για να πολιτευτούν στις εκλογές - iefimerida.gr

Παραιτήθηκαν τρεις γενικοί γραμματείς της κυβέρνησης -Θέλουν να είναι έτοιμοι για να πολιτευτούν στις εκλογές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γνωστές έγιναν, το μεσημέρι της Τρίτης, οι παραιτήσεις του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού της κυβέρνησης, Δημήτρη Βαρτζόπουλου, καθώς των Γραμματέων Επικοινωνίας, Γιάννη Παναγιωτόπουλου και Ανδρέα Κατσανιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες,οι Γενικοί Γραμματείς παραιτήθηκαν, προκειμένου να έχουν χρόνο στη διάθεσή τους, για να πολιτευτούν στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν.

Ο κ. Βαρτζόπουλος (φωτό άρθρου) θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εθνικές εκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στη Β' περιφέρεια Θεσσαλονίκης, ο κ. Κατσανιώτης, ο οποίος ήταν και υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας με τη Ν.Δ., στην Αχαΐα, ο δε κ. Παναγιωτόπουλος στην Αρκαδία.

Οι τρεις, όπως όλοι οι Γραμματείς της κυβέρνησης, έχουν κώλυμα εκλογιμότητας εφόσον δεν παραιτηθούν 18 μήνες πριν από τον προγραμματισμένο χρόνο των εκλογών, δηλαδή τον Ιούνιο του 2016. Τύποις και οι τρεις θα μπορούσαν να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, ωστόσο το έπραξαν τώρα καθώς η πιθανότητα εκλογών τους πρώτους μήνες του 2015, λόγω της Προεδρικής εκλογής, είναι αυξημένη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ