Η κυβέρνηση ανοίγει όλα τα θέματα με την Τρόικα: Αισιόδοξος ο Χαρδούβελης -Τετ α τετ Σαμαρά με Βενιζέλο την Τρίτη - iefimerida.gr

Η κυβέρνηση ανοίγει όλα τα θέματα με την Τρόικα: Αισιόδοξος ο Χαρδούβελης -Τετ α τετ Σαμαρά με Βενιζέλο την Τρίτη

Η κυβέρνηση ανοίγει όλα τα θέματα εν όψει Τρόικα: Αισιόδοξος ο Χαρδούβελης -Τετ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αισιόδοξος για θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα, που ξεκινούν την Τρίτη, εμφανίσθηκε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης μετά την συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.Ο υπουργός Οικονομικών επισήμανε πως η κυβέρνηση προσέρχεται στην διαπραγμάτευση με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα και ζήτησε να δοθεί τέλος στην παραφιλολογία που υπάρχει τον τελευταίο καιρό .

Την ίδια ώρα από το υπουργείο Οικονομικών και το Μέγαρο Μαξίμου τονίζεται ότι στις συναντήσεις με την Τρόικα θα «ανοίξουν όλα τα θέματα» και δεν θα περιοριστούν στην πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού.

Κορυφαίος αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών ανέφερε πως στην πρωινή συνάντηση που θα έχουν αύριο με την Τρόικα, "θα ανοίξουν όλα τα θέματα" και όχι μόνο η πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού.

Αύριο, Τρίτη, εξάλλου θα πραγματοποιηθεί και η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο.

Την Τετάρτη, οι επικεφαλής της Τρόικα θα έχουν συναντήσεις με τους υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη και Ανάπτυξης, Νίκο Δένδια, ενώ την Πέμπτη θα συναντηθούν με τον κ. Χαρδούβελη και τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ