Αυτοί είναι οι 30 καλύτεροι εργοδότες για το 2014: Στην κορυφή ξανά η Google [λίστα] - iefimerida.gr

Αυτοί είναι οι 30 καλύτεροι εργοδότες για το 2014: Στην κορυφή ξανά η Google [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εργασία και χαρά. Αυτό είναι το μοτίβο το οποίο θα ήθελαν όλοι οι εργαζόμενοι να βιώσουν στο εργασιακό τους περιβάλλον, παρά το γεγονός ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες εταιρείες που προσφέρουν κάτι διαφορετικό στους υπαλλήλους τους δημιουργώντας ένα φιλικό και δημιουργικό περιβάλλον.Η εταιρεία Universum δημοσίευσε τη λίστα με τους 30 εργοδότες που προσφέρουν αυτές τις συνθήκες εργασίας, όπως τις έκριναν 200.000 φοιτητές επιχειρήσεων και μηχανολογίας.

Στην πρώτη θέση της κατάταξης βρίσκεται η Google, που διατηρεί τα πρωτεία καθώς οι φοιτητές που «ψήφισαν» θεωρούν ότι έχει ιδανικό εργασιακό περιβάλλον, ιδιαίτερα φιλικό και με τάσεις για δημιουργικότητα.

«Οι φοιτητές γνωρίζουν ότι η δουλειά θα παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή τους και θέλουν να εργάζονται σε ένα ανάλογο περιβάλλον. Οι εργοδότες πρέπει να επενδύσουν σε αυτό», αναφέρει ο Petter Nylander, CEO της Universum.

Αυτοί είναι οι 30 καλύτεροι εργοδότες για το 2014: Στην κορυφή ξανά η Google [λίστα] | iefimerida.gr 0
Αυτοί είναι οι 30 καλύτεροι εργοδότες για το 2014: Στην κορυφή ξανά η Google [λίστα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ