Μπουτάρης: Βλακώδης η ιστορία της αξιολόγησης -Συναινούμε με πόνο καρδίας - iefimerida.gr

Μπουτάρης: Βλακώδης η ιστορία της αξιολόγησης -Συναινούμε με πόνο καρδίας

Μπουτάρης: Βλακώδης η ιστορία της αξιολόγησης -Συναινούμε με πόνο καρδίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και χαρακτήρισε βλακώδη την ιστορία με την αξιολόγηση, ο Γιάννης Μπουτάρης ζήτησε από τους εργαζομένους του δήμου να επιτρέψουν στους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης να ολοκληρώσουν τον επανέλεγχο των συμβάσεων.

«Είναι βλακώδης η ιστορία της αξιολόγησης, αλλά θα συναινέσουμε με πόνο καρδίας και θα επιδιώξουμε να αλλάξει το σύστημα», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα.

«Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ δεν γίνεται», σχολίασε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Σταύρος Καλαφάτης, αλλά πρόσθεσε ότι «εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε το νόμο. Εχουμε πάγια θέση. Υπερασπιζόμαστε τους νόμους και το Σύνταγμα».

Ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη - Ανοιχτή Πόλη» έκανε λόγο για «γκεμπελική, κυβερνητική προπαγάνδα», ενώ ο Γιάννης Δελής, από τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ανέφερε «αυτός είναι ο πραγματικός Μπουτάρης, ο προηγούμενος ήταν ο προεκλογικός».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ