Ενταση στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης: Ο πρόεδρος απέβαλε νεαρό που φορούσε μπλούζα με ναζιστικό σύμβολο - iefimerida.gr

Ενταση στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης: Ο πρόεδρος απέβαλε νεαρό που φορούσε μπλούζα με ναζιστικό σύμβολο

Ενταση στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης: Ο πρόεδρος απέβαλε νεαρό που φορούσε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεαρό που φορούσε μαύρη μπλούζα με στάμπα της ναζιστικής εφημερίδας «Der Stumer» απέβαλε από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, λίγο πριν ξεκινήσει η τακτική συνεδρίαση της Δευτέρας.

«Με την μπλούζα των ναζί που φοράς δεν μπορείς να μείνεις στην αίθουσα. Να φύγεις έξω. Εδώ μέσα τέτοια σήματα και ιστορίες δεν θα υπάρξουν», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, με τον νεαρό να αποχωρεί και να απαντά πως «δεν είναι μπλούζα των ναζί, αλλά μουσικού συγκροτήματος».

Σημειώνεται πως ο κ. Αβραμόπουλος και στην προηγούμενη συνεδρίαση είχε αποβάλει από την αίθουσα τον ίδιο νεαρό, διότι μαγνητοσκοπούσε τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ