Οι δοκιμασίες που υπέβαλλε ο Κλούνεϊ τους καλεσμένους τους από φόβο μην διαρρεύσουν φωτογραφίες του γάμου του - iefimerida.gr

Οι δοκιμασίες που υπέβαλλε ο Κλούνεϊ τους καλεσμένους τους από φόβο μην διαρρεύσουν φωτογραφίες του γάμου του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτογραφία από το γάμο του Τζορτζ Κλούνεϊ με την Αμάλ Αλαμουντίν δεν έχουμε δει ακόμη και δεν πρόκειται να δούμε μέχρι να τις δημοσιεύσει η Vogue στην οποία έχει πουλήσει τα δικαιώματα. Μάλιστα προκειμένου να αποφευχθούν οι διαρροές υπέβαλλε τους καλεσμένους του σε... απίστευτες δοκιμασίες.

Συγκεκριμένα, Κλούνεϊ και Αμάλ υποχρέωσαν όσους πήγαν στο γάμο τους να αφήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα στα ξενοδοχεία στα οποία διέμεναν. Αν κάποιος έκρινε ότι είχε σημαντικό λόγο για να το πάρει, μπορούσε να το κλειδώσει σε ένα ειδικά διαμορφωμένο ντουλαπάκι, πριν μπει στην αίθουσα της τελετής. Παράλληλα, τους μοίρασαν καινούριες κάμερες σε περίπτωση που ήθελαν να βγάλουν φωτογραφίες από το μυστήριο, οι οποίες όμως ελέγχονται πλήρως από τον χολιγουντιανό ηθοποιό. Που έχουν ένα μυστικό κωδικό που τον γνωρίζει μόνο ο Τζορτζ Κλούνεϊ ή όποιος συνεργάτης του τελοσπάντων ασχολείται με αυτά τα θέματα και ο οποίος του επιτρέπει να έχει πρόσβαση στις φωτογραφίες και να απαγορεύει την εξαγωγή τους.

Ολα αυτά γιατί οι φωτογραφίες έχουν πωληθεί στην αμερικανική Vogue, έναντι 1 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που θα κατατεθεί, όμως, σε φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής του. Κάτι ανάλογο είχε κάνει και το άλλο ζευγάρι των χολιγουντιανών σταρ που παντρεύτηκε πρόσφατα, της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ (πούλησαν τις φωτογραφίες τους για 5 εκατ. δολάρια, αλλά παντρεύτηκαν οικογενειακά). Μάλιστα, οι τελευταίοι έχουν καταφέρει να πωλήσουν φωτογραφίες τους και συγκεκριμένα αυτές από τη γέννηση των διδύμων τους σε ακόμη μεγαλύτερη τιμή και συγκεκριμένα αντί 14 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ