Η πιο γλυκιά πλευρά της Σακίρα -Μαθαίνει στο γιο της πώς να διαβάζει [βίντεο] - iefimerida.gr

Η πιο γλυκιά πλευρά της Σακίρα -Μαθαίνει στο γιο της πώς να διαβάζει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κόσμος έχει συνηθίσει να βλέπει την «εκρηκτική» πλευρά της. Σε βίντεο κλιπ και συναυλίες της, όταν η Σακίρα καθηλώνει τους θεατές με τη φωνή της αλλά και το λίκνισμά της. Η Κολομβιανή σταρ όμως έχει και άλλη πλευρά.

Πάνω από όλα, είναι μαμά. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να αμελήσει αυτά τα καθήκοντά της. Με τον Μίλαν- το γιο που έχει αποκτήσει με τον Ζεράρ Πικέ- να είναι πλέον 18 μηνών, η Σακίρα άρχισε να του μαθαίνει να διαβάζει στα ισπανικά.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η ίδια στο facebook, η σταρ του γράφει λέξεις σε ένα χαρτί και ο Μίλαν ενθουσιασμένος τις διαβάζει. Εννοείται πως οι πρώτες που επέλεξε να του μάθει ήταν «μαμά» και «μπαμπάς».

Ο μικρός θα έχει σύντομα και παρέα στο σπίτι, αφού ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και η Σακίρα περιμένουν ήδη το δεύτερο παιδί τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Μίλαν Ζεράρ Πικέ Σακίρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ