Ποιος έκανε την ερώτηση που... σκοτώνει στον Δήμο Βερύκιο: Είσαι ομοφοβικός; - iefimerida.gr

Ποιος έκανε την ερώτηση που... σκοτώνει στον Δήμο Βερύκιο: Είσαι ομοφοβικός;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νωπή είναι ακόμα η ομοφοβική επίθεση που είχε κάνει από ραδιοφώνου ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος προς τον συγγραφέα Αύγουστο Κορτώ και το Σάββατο καλεσμένος σε εκπομπή του Alpha δέχθηκε την καίρια ερώτηση.

Ο ηθοποιός και συμπαρουσιαστής της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου» Αντώνης Λουδάρος ρώτησε ευθαρσώς τον δημοσιογράφο: «Θέλω να μου πεις μια αλήθεια. Είσαι ομοφοβικός; Θέλω να απαντήσεις ειλικρινά. Ακόμα και να είσαι να το πεις». Για να απαντήσει ο Δήμος Βερύκιος: Εγώ ομοφοβικός; Όχι δεν είμαι.» και συνέχισε τοποθετούμενος πάνω στο θέμα:

«Δεν παίζω θέατρο. Έχω τις εντάσεις, έχω τις στιγμές της χαλάρωσης, με τις ευαισθησίες μου, με τις ακραίες εκρήξεις μου, όπως ο κάθε άνθρωπος, απλώς αυτό που αισθάνομαι το λέω. [...] Στο γυαλί δεν κρύβεται τίποτα. Βγαίνουν όλα και τα σώψυχα και τα πάντα. Καλύτερα λοιπόν να λένε ο Δήμος ο φίλος μας ο τρελός γιατί ο λαός τι λέει... «Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια». Γιατί με παρακολουθούν εμένα. Γιατί μέσα από τις εκρήξεις να ακούσουν και καμιά αλήθεια. Γιατί δεν ακούν αλήθειες Αντώνη μου.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ