O απρόσεκτος θαυμαστής της Σαράποβα -Διάβαζε για την τενίστρια, δεν είδε ότι ήταν πίσω του [εικόνα] - iefimerida.gr

O απρόσεκτος θαυμαστής της Σαράποβα -Διάβαζε για την τενίστρια, δεν είδε ότι ήταν πίσω του [εικόνα]

O απρόσεκτος θαυμαστής της Σαράποβα -Διάβαζε για την τενίστρια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν ήταν λίγο πιο παρατηρητικός, θα μπορούσε να της μιλήσει, να τη ρωτήσει κάτι, ακόμη και να βγάλει μία φωτογραφία μαζί της ή να πάρει ένα αυτόγραφο. Αυτός, ο άτυχος άνδρας όμως, είναι σίγουρα ο λιγότερο παρατηρητικός θαυμαστής της Μαρία Σαράποβα.

Η εντυπωσιακή τενίστρια τον εντόπισε μέσα σε ένα αεροπλάνο και τον... εξέθεσε παγκοσμίως με ένα μήνυμά της στο Twitter. Η Σαράποβα ταξίδευε αεροπορικώς, όταν παρατήρησε ότι ο άνδρας που καθόταν στη θέση μπροστά της διάβαζε με ενδιαφέρον ένα ρεπορτάζ για την ίδια σε εφημερίδα. Πού να ήξερε όμως ότι εκείνη ήταν τόσο κοντά του!

Εκείνη τον τράβηξε φωτογραφία και τη δημοσίευσε στο Twitter με το μήνυμα «Ε, φίλε, είμαι ακριβώς πίσω σου!». Και σίγουρα όταν το είδε αυτός θα ήθελε να... φάει την εφημερίδα, καθώς θα ήταν ήδη αργά για να της μιλήσει.

O απρόσεκτος θαυμαστής της Σαράποβα -Διάβαζε για την τενίστρια, δεν είδε ότι ήταν πίσω του [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Μαρία Σαράποβα τενίστρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ