Ο Πάνος Καμμένος γράφει... ανορθόγραφα το ίδιο του το κόμμα - και όχι μόνο! - iefimerida.gr

Ο Πάνος Καμμένος γράφει... ανορθόγραφα το ίδιο του το κόμμα - και όχι μόνο!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια ανάρτηση που προκάλεσε ήδη ειρωνικά σχόλια στο twitter, ο Πάνος Καμμένος αποδεικνύει ότι δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με την ορθογραφία, αφού γράφει... λάθος το ίδιο του το κόμμα!

«Πολλά τα ...λεφτά που πήραν για να πληρώνουν αγωγές. Ο Νταυρής που ικέτεψε το Σαμαρά παρουσίασε ως υποψήφιο των ΑΝΝΕΛ κάποιον Κανελάκη εχθές» ήταν η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο Πάνος Καμμένος γράφει... ανορθόγραφα το ίδιο του το κόμμα  - και όχι μόνο! | iefimerida.gr 0

Ως γνωστόν η συντομογραφία ΑΝ.ΕΛ. Προέρχεται από τον τίτλο του κόμματος «Ανεξάρτητοι Ελληνες» και η λέξη «Ανεξάρτητοι» δεν γράφεται με δύο «ν».

Αλλά ο Π. Καμμένος έγραψε λάθος το επίθετο του πρώην βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Γιώργου Νταβρή (που ανεξαρτητοποιήθηκε) μετονομάζοντάς τον σε... Νταυρή. Δεν είδε ο κ. Καμμένος πώς το γράφει ο ίδιος ο κ. Νταβρής στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter;

Ο Πάνος Καμμένος γράφει... ανορθόγραφα το ίδιο του το κόμμα  - και όχι μόνο! | iefimerida.gr 1

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ έκανε επίσης ένα ακόμη λάθος: Έγραψε το όνομα Κανελάκης με ένα λάμδα ενώ το σωστό είναι «Κανελλάκης».

Τρία στα τρία για τον πρόεδρο Καμμένο...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ