Το Vision Concept είναι το βαν του μέλλοντος για την Iveco - iefimerida.gr

Το Vision Concept είναι το βαν του μέλλοντος για την Iveco

Το Vision Concept είναι το βαν του μέλλοντος για την Iveco
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν το μέλλον των μικρών βαν διανομής είναι σαν το Vision Concept της Iveco τότε είναι βέβαιο πως η εικόνα των δρόμων των αστικών κέντρων θα γίνει πιο ελκυστική. Κι αυτό γιατί το σχήμα του είναι αρκούντως φουτουριστικό, με γυάλινη οροφή και μεγάλες πόρτες για τη φόρτωση στα πλάγια και πίσω, ενώ ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι οι διάφανες εμπρός κολώνες, προκειμένου να διευκολύνεται το έργο του οδηγού.

Αυτό θα το κάνει και το σύστημα ελέγχου φόρτωσης που, ανάλογα με το μέγεθος αλλά και το βάρος του φορτίου, θα υποδεικνύει την ιδανική θέση του στο χώρο πίσω. Παράλληλα τα όργανα είναι οθόνες αφής και το τιμόνι σαν πηδάλιο αεροσκαφών.

Το σύστημα πρόωσης του Iveco Vision Concept ονομάζεται Dual Energy, καθώς μπορεί να λειτουργήσει αμιγώς ηλεκτρικά αλλά και υβριδικά, ανάλογα με τις απαιτήσεις. Έτσι στα κέντρα των πόλεων θα κινείται καθαρά ηλεκτρικά με μηδενικούς ρύπους, ενώ όταν χρειάζεται μεγαλύτερη αυτονομία θα ενεργοποιείται και ο κινητήρας εσωτερικής καύσης και θα μετατρέπεται σε υβριδικό.

Το Vision Concept είναι το βαν του μέλλοντος για την Iveco | iefimerida.gr 0
Το Vision Concept είναι το βαν του μέλλοντος για την Iveco | iefimerida.gr 1
Το Vision Concept είναι το βαν του μέλλοντος για την Iveco | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μέλλον Βαν Vision Concept Iveco
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ