Ο Κωνσταντίνος και η Μαρίκα Μητσοτάκη βουρκωμένοι, ακούν τη Μοσχολιού –Το βίντεο που ανήρτησε ο επίτιμος για τον Παύλο Μπακογιάννη [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Κωνσταντίνος και η Μαρίκα Μητσοτάκη βουρκωμένοι, ακούν τη Μοσχολιού –Το βίντεο που ανήρτησε ο επίτιμος για τον Παύλο Μπακογιάννη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μαρίκα Μητσοτάκη κρατά σφικτά το χέρι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Το σφίγγει βουρκωμένη καθώς η Βίκυ Μοσχολιού τραγουδά σπαρακτικά στη συναυλία-αφιέρωμα στον αδικοχαμένο Παύλο Μπακογιάννη που δόθηκε στις 3 Οκτώβρη του 1989 σε μουσική διεύθυνση Σταύρου Ξαρχάκου, με το Μάνο Χατζιδάκι και τον Μίκη Θεοδωράκη να κάθονται εκ δεξιών και αριστερών του ζεύγους.

Το σχετικό βίντεο ανήρτησε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο επίτιμος πρόεδρος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης γράφοντας «Δεν ξεχνάμε. ΚΜ». Στο βίντεο, ακούγονται οι φωνές του κόσμου ενώ ο φακός ζουμάρει συνέχεια στα βουρκωμένα πρόσωπα της Μαρίκας και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ