To iPhone 6 «κατάπιε» το αμερικανικό χρηματιστήριο -Αιτία τα προβλήματα στο λογισμικό του - iefimerida.gr

To iPhone 6 «κατάπιε» το αμερικανικό χρηματιστήριο -Αιτία τα προβλήματα στο λογισμικό του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποιος θα το περίμενε; Τη στιγμή που όλη η υφήλιος περίμενε από μέρα σε μέρα τις ανακοινώσεις της Apple για το νέο iPhone 6, τώρα φτάσαμε στο σημείο, οι χρηματιστές και οι χρήστες, να εύχονται η εταιρεία να είχε καθυστερήσει λίγο περισσότερο. Αρκεί να έχει προλάβει τα χειρότερα...

Η προβληματική έκδοση στο λογισμικό του νέου μοντέλου και το λεγόμενο bendgate στα νέα κινητά, έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία στην αγορά. Δεν είναι τυχαίο ότι η μετοχή της εταιρείας έπεσε περίπου 4%, ενώ συμπαρέσυρε και τη συνολική εικόνα του βιομηχανικού δείκτη Dow Jones. Κάτι που φανερώνει τη δυναμική της εταιρείας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, αλλά και το πόσο εύθραυστες είναι οι χρηματιστηριακές ισορροπίες.

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχώρησε κατά 264,26 μονάδες (-1,54%) και έκλεισε στις 16.945,80 μονάδες. Ο δείκτης Nasdaq, των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας, έκλεισε με πτώση 88,47 μονάδων (-1,94%), στις 4.466,75 μονάδες. Ο δείκτης Standard & Poor's 500, που είναι ενδεικτικός της γενικής τάσης, σημείωσε πτώση 32,31 μονάδων (-1,62%) και έκλεισε στις 1.965,99 μονάδες.
Πρόκειται για τα χαμηλότερα των τελευταίων δύο μηνών για τους βασικούς δείκτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Apple Dow Jones λογισμικό iPhone 6
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ