Ερχεται στην Αθήνα ο Γκάμπριελ -Στην κορυφή της ατζέντας τα ενεργειακά - iefimerida.gr

Ερχεται στην Αθήνα ο Γκάμπριελ -Στην κορυφή της ατζέντας τα ενεργειακά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κορυφαία θέματα στην ατζέντα του τα ενεργειακά, τους υδρογονάνθρακες και την κλιματική αλλαγή, ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ θα βρεθεί την Παρασκευή στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Ενέργειας Γιάννη Μανιάτη στο κτίριο του υπουργείου στη Μεσογείων. Για τη Γερμανία, λόγω και της έκρυθμης κατάστασης στην Ουκρανία, που έφερε και τις κυρώσεις στη Ρωσία, τα ενεργειακά θέματα βρίσκονται στην κορυφή των ενδιαφερόντων τους.

Ο κ. Μανιάτης και ο κ. Γκαμπριέλ αναμένεται να συζητήσουν για θέματα της πολιτικής της Ένωσης στην ενέργεια, αλλά και την κλιματική αλλαγή, στο πλαίσιο του προγράμματος 2030.

Επίσης, θα τεθεί το θέμα των γεωπολιτικών, αλλά και οι εξελίξεις γύρω από τη διαδικασία έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ