Εκτός από κουπέ και ρόουντστερ τώρα και Audi TT Sportback - iefimerida.gr

Εκτός από κουπέ και ρόουντστερ τώρα και Audi TT Sportback

Εκτός από κουπέ και ρόουντστερ τώρα και Audi TT Sportback
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην έκθεση στο Παρίσι η Audi θα παρουσιάσει τη διευρυμένη γκάμα του νέου TT και το ενδιαφέρον αναμένεται να κλέψει όχι το ρόουντσερ, αλλά το τετράθυρο TT Sportback, του οποίου τα πρώτα σκίτσα βλέπετε.

Όπως αποκαλύπτει το όνομά του το Sportback θα είναι πιο οικογενειακό και σαφώς μεγαλύτερο από το κουπέ και ελαφρώς από το αντίστοιχο A3 –το μήκος του θα φτάνει σχεδόν τα 4,50 μέτρα- προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος για όσους κάθονται πίσω και τις αποσκευές τους. Από κει και πέρα το αισθητικό πρότυπο των ΤΤ διατηρείται και στο εσωτερικό, όπου θα υπάρχει και ο εντυπωσιακός ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Ο κινητήρας του ΤΤ Sportback, για το πρωτότυπο τουλάχιστον, θα είναι ο γνωστός TFSI των 2.000 κυβικών της γερμανικής μάρκας, ο οποίος για την περίσταση θα αποδίδει 400 άλογα που θα καταλήγουν και στους δύο άξονες.

Εκτός από κουπέ και ρόουντστερ τώρα και Audi TT Sportback | iefimerida.gr 0
Εκτός από κουπέ και ρόουντστερ τώρα και Audi TT Sportback | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κουπέ ρόουντστερ Audi TT Sportsback
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ