Τα ζώδια της Πέμπτης 25 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 25 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 25 Σεπτεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Σε σας τους Κριούς, η Σελήνη, που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας, δημιουργεί μια ένταση με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Ακόμη και σε ένα επαγγελματικό θέμα μπορεί να υπάρξουν κάποιες παροδικές προστριβές. Όμως, το τρίγωνο Δία – Ουρανού είναι μοναδικό! Αν ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας ή έχετε κάποιους πλανήτες στο δεύτερο δεκαήμερο του Κριού, θα δείτε από την μια στιγμή στην άλλη την ζωή σας να αλλάζει. Ένας ξαφνικός έρωτας, ένα οικονομικό θέμα, μια αλλαγή σε κάποια νομική, διαδικαστική υπόθεση είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθούν τώρα. Ακόμη, ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, από την θέση του στον Τοξότη βοηθά εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Μαρτίου να βρείτε το κουράγιο, για να διεκδικήσετε πολλά πράγματα. Είναι μια εξαιρετική ημέρα! Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Για σας που έχετε γεννηθεί τις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας ο Ερμής, για δύο μέρες ακόμη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δημιουργεί πολλές συζητήσεις. Η Αφροδίτη από την Παρθένο εξακολουθεί να σας χαρίζει πολλά, ειδικά σε θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας. Μάλιστα, στον χώρο της εργασίας σας μπορεί να υπάρξουν άνθρωποι, οι οποίοι σας αγαπούν. Τα ερωτικά σας (για ολόκληρη αυτή τη χρονιά) φαίνεται ότι μπαίνουν σε μια νέα βάση.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους το τρίγωνο Δία - Ουρανού ίσως δείχνει μια αλλαγή σε θέματα οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας. Ενδεχομένως να έχετε μια μυστική βοήθεια ή να κινηθείτε μυστικά, πάντως οι κινήσεις αυτές ευνοούν την οικογενειακή σας ζωή ή την ακίνητη περιουσία σας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε υπερβολές και λάθη. Κάτι κινείται όμως σε θέματα οικογένειας και ακίνητης περιουσίας. Η Αφροδίτη ευνοεί την συναισθηματική σας ζωή, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις αλλά και θα έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο. Στον χώρο της δουλειάς ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Έτσι κι αλλιώς, με την χτεσινή Νέα Σελήνη μπορείτε να κάνετε νέα ξεκινήματα. Ο Κρόνος, βέβαια, που εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας, επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Μαΐου. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και μεθοδικοί ως προς τον τρόπο που θα κινηθείτε μέχρι το τέλος του χρόνου, αφού μέχρι τότε, για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Μαΐου, ο Κρόνος θα βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας. Ο Πλούτωνας βέβαια σας ανανεώνει, φέρνοντας νέα δεδομένα στη ζωή σας, ιδίως σε σας που έχετε γεννηθεί γύρω στην Πρωτομαγιά.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους η περίοδος αυτή θα είναι αφιερωμένη στα παιδιά, τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα δημιουργικά σας σχέδια. Σήμερα, γενικά, μπορεί να υπάρξει μια αλλαγή. Για δύο μέρες ακόμη ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, όπως και η Σελήνη σήμερα, αλλά και ο Ήλιος για ένα περίπου μήνα. Αυτό σημαίνει, ότι για όλη την διάρκεια του μήνα θα σας απασχολήσουν ο έρωτας, τα παιδιά αλλά και η δημιουργικότητά σας. Σήμερα, γενικά, μπορεί να υπάρξει ένα συναισθηματικό σκαμπανέβασμα, όμως θα είναι παροδικό. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 21- 22 Μαΐου η χτεσινή Νέα Σελήνη είναι μοναδική για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Η σημερινή όψη τριγώνου Δία - Ουρανού είναι ιδιαίτερα δημιουργική και δείχνει σημαντικές αλλαγές. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 - 7 Ιουνίου δημιουργούνται νέα, μοναδικά δεδομένα. Ένα ταξίδι, η συλλογική δουλειά, οι φιλικές επαφές ευνοούνται ιδιαίτερα. Για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του Μαΐου ο Άρης, απέναντι από το ζώδιό σας, δημιουργεί ένταση.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους οι οικογενειακές υποθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Ιουλίου. Τα οικογενειακά σας θέματα σας απασχολούν. Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό (σε δύο μέρες) θα σας φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας ( γύρω στις 17 Ιουλίου) θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις αλλά και μικρές διαδρομές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το θεαματικό τρίγωνο Δία – Ουρανού μπορεί να σας φέρει μεγάλες αλλαγές σε κοινωνικά και επαγγελματικά θέματα. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Ιουλίου θα πρέπει να προσέξετε το εξής: θέλετε να αλλάξετε πολλά πράγματα στη ζωή σας, και ο Δίας όντως ευνοεί αυτή την αλλαγή. Φροντίστε όμως να είστε σίγουροι για το αν αυτή η αλλαγή θα έχει διάρκεια. Ενδεχομένως και να μην έχει. Σκεφτείτε λοιπόν, μην αφήσετε κάτι πολύ σίγουρο και σταθερό, το οποίο υπόσχεται διάρκεια, για κάτι θεαματικά καλό που όμως δεν θα έχει αντοχή στον χρόνο. Προσέχετε λοιπόν. Στον χώρο της δουλειάς σας ο Άρης από τον Τοξότη δημιουργεί νέα δεδομένα για εσάς.

Λέων

Για σας τους Λέοντες η περίοδος αυτή είναι αρκετά καλή. Η χτεσινή Νέα Σελήνη μιλά για νέα ξεκινήματα, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 23-24 Ιουλίου, δημιουργεί νέα, σημαντικότατα δεδομένα. Ο Δίας ευνοεί ιδιαίτερα εσάς τους Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου. Κάτι απρόσμενο γίνεται για σας, όπως ταξίδια στο εξωτερικό και επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Αυγούστου θα μπορούσε να υπάρξει κάτι εκπληκτικό. Ο Δίας, που κινείται στις μοίρες που αντιστοιχούν στις δικές σας ημερομηνίες γέννησης, μαζί με τον Ουρανό στον Κριό δείχνουν μια θεαματική αλλαγή, η οποία μάλιστα δεν κρατά μόνο μια μέρα. Βέβαια, θυμηθείτε, οι οικογενειακές σας υποθέσεις εξακολουθούν να σας απασχολούν, ιδίως εσάς που έχετε γεννηθεί μετά τις 13 Αυγούστου. Κάποια οικογενειακά σας θέματα έρχονται στο προσκήνιο για να επιλυθούν. Φροντίστε ηλικιωμένα πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη. Η καθημερινή σας ζωή λέει πολλά. Ο Άρης στον Τοξότη καλλιεργεί ένα κλίμα χαράς, διασκέδασης και έρωτα, αλλά και δημιουργικών σχεδίων. Τα οικονομικά σας δείχνουν να ευνοούνται.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου η θεαματική όψη τριγώνου Δία - Ουρανού είναι σημαντική,για να επιλύσετε ένα θέμα που έχει σχέση με τα οικονομικά άλλων. Ίσως ακόμη να έχει σχέση και με την εργασία σας. Τα θέματα εργασίας σας προωθούνται αυτόν τον καιρό. Η Αφροδίτη ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Η Νέα Σελήνη μιλά για οικονομικά θέματα, τα οποία πρέπει να επιλυθούν. Τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σας βοηθούν. Οι οικογενειακές σας καταστάσεις όμως δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές. Για σας που έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο θα υπάρξουν μετακινήσεις, μετακομίσεις αλλά και εντάσεις, τις οποίες θα πρέπει να προσέξετε. Εσείς οι Παρθένοι του Αυγούστου ( ιδίως αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 29 του μήνα), θυμηθείτε ότι ο Ποσειδώνας απέναντι από το δικό σας ζώδιο μπορεί να σας δημιουργεί μία παραμυθένια κατάσταση, η οποία όμως ίσως και να μην είναι αληθινή ή διαρκείας.

Ζυγός

Η χτεσινή Νέα Σελήνη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας τους Ζυγούς (ειδικά αν είστε γεννημένοι το Σεπτέμβριο), δημιουργώντας ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί Οκτώβριο σήμερα θα ασχοληθείτε με υποθέσεις, οι οποίες σάς απασχολούν από καιρό. Οι υποθέσεις αυτές είναι είτε οικογενειακές είτε του συντρόφου σας. όμως, το θεαματικό τρίγωνο Δία – Ουρανού είναι ευνοϊκό και για σας. Νέες καταστάσεις μπορεί τώρα να υπάρξουν, καταστάσεις οι οποίες έχουν σχέση με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Οκτωβρίου κάτι καινούργιο μπορεί να υπάρξει. Ίσως οι φίλοι βοηθήσουν την σχέση σας ή τον σύντροφό σας, ώστε να προωθηθούν τα σχέδια που από καιρό είχατε στο μυαλό σας. Τα οικονομικά σας σας απασχολούν. Προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο. Ίσως γίνετε πιεστικοί, και ενοχληθούν οι γύρω σας. Ο Ερμής δημιουργεί επικοινωνιακά παιχνίδια (συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές) για σας που έχετε γεννηθεί τις δύο τρεις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς η σημερινή ημέρα είναι περίεργη. Η Σελήνη αλλά και ο Ήλιος και ο Ερμής στον Ζυγό δημιουργούν ένα παρασκήνιο, ένα άγχος, κάτι κρυφό που δεν θέλετε να βγει στην επιφάνεια. Το τρίγωνο Δία – Ουρανού όμως είναι θεαματικό για την επαγγελματική και την κοινωνική σας ζωή. Ίσως αλλάξει κάτι στον χώρο της δουλειάς σας, ενώ οι φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν σε αυτό. Οι Σκορπιοί των τελευταίων ημερών θα δείτε φίλους και θα περάσετε όμορφα μαζί τους. Τα έξοδά σας βέβαια τρέχουν αυτήν την περίοδο. Ο Ερμής, που από μεθαύριο περνά στο δικό σας ζώδιο, θα σας φέρει σημαντικά μηνύματα, ειδήσεις και τηλεφωνήματα. Αν και μέχρι πριν λίγο καιρό είχατε και την βοήθεια του Δία, μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Τώρα που ο Κρόνος έχει απομείνει μόνος του επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί μετά τις 10-11 Νοεμβρίου. Ας είστε, λοιπόν, προσεκτικοί και συνετοί.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες σήμερα είναι μια μέρα που ίσως παρουσιάσει μικρά προβλήματα στις σχέσεις με τους φίλους σας ή στην συλλογική δουλειά. Όμως, η σημερινή ημέρα είναι μοναδική! Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας, του Δία, από τον Λέοντα με τον Ουρανού στον Κριό (σε φιλικά για εσάς ζώδια της φωτιάς και οι δύο πλανήτες) δημιουργεί κάτι καινούργιο και θεαματικό, το οποίο δεν είναι μόνο για την σημερινή ημέρα. Επηρεάζει όλους τους Τοξότες, αλλά ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Δεκεμβρίου. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ουσιαστικά δημιουργούν νέα δεδομένα στην ζωή σας. Ένας έρωτας, ένα παιδί, ένα συμβόλαιο, μια σημαντική συμφωνία μπορεί να είναι μοναδικά γεγονότα που θα συμβούν τώρα. Βεβαίως έχετε κάποιο άγχος για τα οικονομικά σας, αλλά θα το ξεπεράσετε.

Αιγόκερως

Εσάς τους Αιγόκερους σήμερα σας απασχολούν τα επαγγελματικά και τα κοινωνικά σας θέματα. Η Νέα Σελήνη πιέζει εσάς που έχετε γεννηθεί τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Δεν είστε και στην καλύτερή σας φάση. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Ιανουαρίου ένα επαγγελματικό θέμα παρουσιάζει κάποιες αλλαγές σήμερα. Για την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας έχετε άγχος. Σήμερα, όμως, σε ένα οικονομικό σας θέμα, θα μπορούσε να υπάρξει ένα ευχάριστο και σημαντικό για σας αποτέλεσμα.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους η σημερινή είναι μια πολύ καλή μέρα. Θα έχετε μετακινήσεις, σημαντικές συναντήσεις και σοβαρές συζητήσεις. Ο Δίας, στο απέναντί σας ζώδιο, ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Τα ταξίδια και οι σπουδές σας ευνοούνται. Οι φίλοι σας σας βοηθούν. Ο Κρόνος, βεβαίως, σας θυμίζει τις σημαντικές υποχρεώσεις σας, ειδικά σε σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 9-10 Φεβρουαρίου, οι οποίες έχουν σχέση με την επαγγελματική ή την κοινωνική σας ζωή. Φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, όπως επίσης και απέναντι στα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς σήμερα είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα. Μπορείτε τώρα να ρυθμίσετε ένα σοβαρό οικονομικό σας θέμα μαζί με κάποια εργασιακά σας θέματα. Κάτι καινούργιο μπορεί να προκύψει. Για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Μαρτίου ο Κρόνος σταθεροποιεί σιγά σιγά τις καταστάσεις. Ένταση υπάρχει για σας που έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο. Ο κυβερνήτης σας, ο Ποσειδώνας, που κινείται στο δικό σας δεκαήμερο μπορεί να σας δίνει έμπνευση, από την άλλη όμως μπορεί να σας ωθεί σε κάποιες παραπλανητικές ή λαθεμένες κινήσεις.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ