Απίστευτο: Σχημάτισαν ναζιστική σβάστικα σε πλατεία της Γερμανίας! [εικόνα] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Σχημάτισαν ναζιστική σβάστικα σε πλατεία της Γερμανίας! [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ασυνήθιστο θέμα αντίκρυσαν όσοι βγήκαν να ψωνίσουν στον πεζόδρομο της γερμανικής πόλης Γκόσλαρ στην Κάτω Σαξωνία: Έκπληκτοι είδαν ότι σε ένα κομμάτι του πολυσύχναστου δρόμου με δεκάδες εμπορικά κέντρα, να έχει αποτυπωθεί από τα τούβλα το σχήμα μιας ναζιστικής σβάστικας! Κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία η οποία επιβεβαίωσε το περιστατικό αν και εκπρόσωποί της είπαν ότι δεν μπορούσαν να βεβαιώσουν ότι έγινε σκοπίμως.

Οι εργάτες που τοποθετούσαν τους κυβόλιθους στον πεζόδρομο, ισχυρίστηκαν πως συνέβη... κατά λάθος.

Απίστευτο: Σχημάτισαν ναζιστική σβάστικα σε πλατεία της Γερμανίας! [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Εκπρόσωπος του Δημάρχου της πόλης, αντέδασε χαρακτηρίζοντας το γεγονός ασυγχώρητο. «Εσκεμμένο ή όχι θα απομακρυνθεί αμέσως» είπε καιι δόθηκε η σχετική εντολή στους εργάτες να μετασχηματίσουν τα τούβλα ώστε να μην φαίνεται το νασιστικό σύμβολο.

Σημειώνεται ότι ο Ποινικός Κώδικας της Γερμανίας προβλέπει ποινές σε όσους χρησιμοποιούν ή εμφανίζουν τη σβάστικα ακόμη και για «αθώους σκοπούς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ