Πουλήθηκε το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν στην Ημιθέα Α.Ε. - iefimerida.gr

Πουλήθηκε το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν στην Ημιθέα Α.Ε.

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια της εταιρείας «Ημιθέα ΑΕ» πέρασε το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» έναντι τιμήματος 115.135.251 ευρώ, κατά τον πλειστηριασμό του ακινήτου που διενεργήθηκε σήμερα το μεσημέρι.

Στον πλειστηριασμό, επισπεύδουσα ήταν η Τράπεζα Πειραιώς στην οποία είχε περιέλθει το νοσοκομείο λόγω οφειλών που ανέρχονται στο τίμημα με το οποίο πωλήθηκε το Ερρίκος Ντυνάν.

Η Ημιθέα αναλαμβάνει το σύνολο των κτιρίων του Ντυνάν, τον εξοπλισμό του και κάθε άλλο δικαίωμα επί περιουσιακών στοιχείων αναγκαίων για τη λειτουργία του.

Σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε πρόσφατα στη Βουλή «σε περίπτωση αναγκαστικού πλειστηριασμού στοιχείων ενεργητικού ιδιωτικής νοσηλευτικής μονάδας ή ιδιωτικής κλινικής, ως επιχείρησης ή συνόλου περιουσίας, και ανεξάρτητα από τη νομική της μορφή, μεταβιβάζεται μαζί με τα ανωτέρω αυτοδικαίως στον πλειοδότη η διοικητική άδεια ίδρυσης και λειτουργίας ιδιωτικής κλινικής που τυχόν υπάγεται στην κατάσχεση ή συνδέεται με μεταβιβαζόμενα στοιχεία ενεργητικού, εφόσον ο νέος φορέας πληροί τις προβλεπόμενες νόμιμες προϋποθέσεις».

Φωτογραφία: ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ