Σαρμπέλ, ένας ρομαντικός γάμος [εικόνες] - iefimerida.gr

Σαρμπέλ, ένας ρομαντικός γάμος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη μαγευτική Σαντορίνη, με θέα το ηλιοβασίλεμα, μπήκε στο κλαμπ των παντρεμένων ο Σαρμπέλ, που παντρεύτηκε με την αγαπημένη του Ελπίδα Τούμα, έπειτα από 6 χρόνια σχέσης.

Ο γάμος του τραγουδιστή, που έχει χαθεί τον τελευταίο καιρό από τα φώτα της δημοσιότητας, έγινε στις 29 Αυγούστου, στον καθεδρικό ναό Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, στα Φηρά, από τον πατέρα Φραγκίσκο, που κατάγεται από το Μεξικό. Αγχωμένη έφτασε η νύφη στην εκκλησία, ενώ ο Σαρμπέλ δεν έκρυβε τα συναισθήματά του.
Το νυφικό της Ελπίδας είχε «άρωμα» Ανατολής, όπως και όλος ο στολισμός, και το είχε φτιάξει η ίδια, την ώρα που ο Σαρμπέλ έβαλε επιχρυσωμένα παπούτσια, τα οποία σκοπεύει να βγάλει σε δημοπρασία και να δώσει τα έσοδα σε φιλανθρωπίες.

Τις ευχές τους στους νεόνυμφους έδωσαν 60 φίλοι τους από όλο τον κόσμο, οι οποίοι απόλαυσαν πιάτα της ελληνικής κουζίνας, 50 μπουκάλια σαμπάνια και μια γαμήλια τούρτα με θέμα τον... Τζέιμς Μποντ.

Σαρμπέλ, ένας ρομαντικός γάμος [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Σαρμπέλ, ένας ρομαντικός γάμος [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Σαρμπέλ, ένας ρομαντικός γάμος [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Σαρμπέλ, ένας ρομαντικός γάμος [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Σαρμπέλ, ένας ρομαντικός γάμος [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Σαρμπέλ, ένας ρομαντικός γάμος [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ