Ο χρόνος δεν την αγγίζει -Η Τζούλιαν Μουρ αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο χρόνος δεν την αγγίζει -Η Τζούλιαν Μουρ αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της [εικόνες]

Ο χρόνος δεν την αγγίζει -Η Τζούλιαν Μουρ αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της [ε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός και αυτό αποδεικνύει περίτρανα η Τζούλιαν Μουρ, η οποία έχει βρει τον τρόπο να παραμένει εκθαμβωτική στα 54 χρόνια της. Ο χρόνος της έχει φερθεί καλά, ωστόσο έχει βάλει και η ίδια το χεράκι της για να διατηρήσει τη λάμψη της.

Η επιτυχημένη ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό New Beauty Magazine και αποκάλυψε μερικά από τα μυστικά ομορφιάς της, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο καταφέρνει να διατηρεί τις τέλειες αναλογίες της.

«Θα πω το κλισέ. Πίνω πολύ νερό, προσέχω τι τρώω και αν μια μέρα φάω περισσότερο την επόμενη θα φάω λιγότερο. Όταν δε, μου λένε πως έχω αδυνατίσει τους απαντάω πως κιλά χάνω μόνο από το μυαλό μου και όχι από το σώμα μου» δήλωσε στο περιοδικό η ηθοποιός.

Οταν την ρώτησαν πως καταφέρνει να διατηρεί την αλαβάστρινη επιδερμίδα της, εκείνη απάντησε πως από μικρό κοριτσάκι δεν την άφηνε η μητέρα της να εκτεθεί στον ήλιο: «Με πήγαινε για μπάνιο πάντα πριν το μεσημέρι ή αργά το απόγευμα. Επέλεγε να είμαστε πάντα στη σκιά γιατί θεωρούσε πως οι ακτίνες του ήλιο ήταν βλαβερές. Ακριβώς το ίδιο κάνω και εγώ με την κόρη μου».

Τέλος, ανέφερε πως απολαμβάνει το γεγονός ότι μεγαλώνει και δεν έχει κανένα πρόβλημα με την ηλικία της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ