Ποδόσφαιρο και ταινίες δωρεάν από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και την NOVA - iefimerida.gr

Ποδόσφαιρο και ταινίες δωρεάν από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και την NOVA

Ποδόσφαιρο και ταινίες δωρεάν από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και την NOVA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου τo ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και η NOVA ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν στους αναγνώστες της εφημερίδας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τα συνδρομητικά κανάλια Novasports1 και Novalife για μία ολόκληρη εβδομάδα (και κάθε εβδομάδα).Χρήση της μοναδικής αυτής προσφοράς μπορούν να κάνουν με ένα ειδικό κωδικό που θα βρούν στην εφημερίδα οι αναγνώστες του ΘΕΜΑτος που έχουν αποκωδικοποιητή NOVA αλλά δεν είναι συνδρομητές στο Novasports1 και το Novalife ή έχουν διακόψει τη συνδεσή τους.

Αλλά και όσοι δεν έχουν αποκωδικοποιητή ΝΟVA μπορούν να βλέπουν τα δυο συνδρομητικά κανάλια από laptop, tablet ή smartphone εντελώς δωρεάν.

Στο Novasports1 οι αναγνώστες μπορούν να δουν τα όλα τα ντέρμπι και τρεις ακόμη αγώνες της Super league, τις μεγάλες αναμετρήσεις του Champions League, της Europa League, του ελληνικού πρωτάθληματος μπάσκετ και της Ευρωλίγκα .

Το Novalife προσφέρει 7 πολύ καλές ταινίες την ημέρα ή επιτυχημένες σειρές και εκπομπές

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ