Αγριο έγκλημα: Τον δολοφόνησαν, πέταξαν το πτώμα του δίπλα σε κάδο σκουπιδιών στο Αιγάλεω και προσπάθησαν να τον κάψουν - iefimerida.gr

Αγριο έγκλημα: Τον δολοφόνησαν, πέταξαν το πτώμα του δίπλα σε κάδο σκουπιδιών στο Αιγάλεω και προσπάθησαν να τον κάψουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ανατριχιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα, στο Αιγάλεω, όταν η Πυροσβεστική πήγε να σβήσει φωτιά σε κάδο απορριμάτων, στη συμβολή των οδών Στέφανου Σαράφη και Μούδρου, στο Αιγάλεω.

Πυροσβέστες, βρήκαν δίπλα στον κάδο το πτώμα άγνωστου άνδρα, μέσα σε μαύρη σακούλα σκουπιδιών και το οποίο είχε ήδη καεί από τη μέση και πάνω.

Αμέσως, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι διερευνούν την υπόθεση.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί εκτιμούν ότι ο άνδρας δολοφονήθηκε και οι δράστες μετέφεραν το πτώμα στον κάδο των σκουπιδιών και στη συνέχεια προσπάθησαν να βάλουν φωτιά για να κάψουν το πτώμα και να εξαφανίσουν τυχόν ίχνη τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ