Τα ζώδια της Τετάρτης 24 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 24 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 24 Σεπτεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 21-22 Μαρτίου η Νέα Σελήνη προοιωνίζει νέα ξεκινήματα με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ακόμη, το ιδανικότατο τρίγωνο Δία – Ουρανού ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-6 Απριλίου. Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη μπορεί να προκύψει τώρα, αλλά και σημαντικότατες αλλαγές. Τα ταξίδια, οι σπουδές και οι νομικές υποθέσεις ευνοούνται για σας που έχετε γεννηθεί στο τέλος Μαρτίου. Γενικά, είναι μια καλή εβδομάδα, η οποία μπορεί να σας οδηγήσει σε πολύ σημαντικές επιτυχίες.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους η Νέα Σελήνη είναι σημαντική, για να ξεκινήσετε θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας ή ακόμη και με την υγεία σας. Μπορεί να βρεθούν νέοι τρόποι θεραπείας. Επίσης μπορείτε να βοηθήσετε τα πρόσωπα της οικογένειάς σας σχετικά με δικά τους θέματα υγείας ή εργασίας. Θέματα που έχουν σχέση με την ακίνητη περιουσία σας ευνοούνται. Οτιδήποτε έχει σχέση με τα οικονομικά άλλων ( εφορία, δάνεια, ασφάλειες) ευνοούνται. Εσείς βέβαια οι Ταύροι των τελευταίων ημερών, που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Μαΐου, προσέχετε τον Κρόνο που βρίσκεται απέναντί σας και δημιουργεί κάποιες εντάσεις. Όμως, αυτό το διάστημα είναι παράλληλα ενεργή η ευνοϊκή όψη Κρόνου - Αφροδίτης που βελτιώνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους που έχετε γεννηθεί γύρω στις 21-23 Μαΐου αυτή η Νέα Σελήνη είναι ιδανική! Με την βοήθεια συγγενών ή φίλων σας θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε συναισθηματικό ή επιχειρηματικό επίπεδο. Τα οικονομικά σας μπορεί να παρουσιάσουν μια απρόοπτη εξέλιξη, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο. Για σας βέβαια που έχετε γεννηθεί τέλος Μαΐου ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας δημιουργεί κάποιες εντάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Προφυλαχθείτε από κρυολογήματα, μικροατυχήματα, κοψίματα και καψίματα. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε. Γενικά, είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος, η οποία μπορεί να φέρει νέους, πολύ σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή σας.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους των πρώτων ημερών, που έχετε γεννηθεί γύρω στις 21- 23 Ιουνίου, η Νέα Σελήνη δείχνει ένα νέο ξεκίνημα σε οικογενειακό επίπεδο, αρκεί βεβαίως να μην κάνετε υπερβολές. Μπορεί να προκύψει ένα απρόοπτο οικονομικό θέμα. Εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας βρίσκεστε σε μια περίοδο (όχι μόνο μέρα) τύχης, η οποία σταθεροποιεί σιγά σιγά τα σχέδιά σας. Οι φίλοι σας και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας βρίσκονται κοντά σας. Στον χώρο της δουλειάς σας ίσως υπάρξουν νέες, πολύ σημαντικές προϋποθέσεις. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Ο Κρόνος, ο οποίος μέχρι το τέλος του χρόνου κινείται αργά και σταθερά στον Σκορπιό, σας υπόσχεται ότι θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε μια σοβαρή υπόθεση, η οποία έχει σχέση με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο ή μια επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Ιουλίου μελετήστε πολύ προσεκτικά τις αλλαγές που σκέφτεστε, ιδίως αν αφορούν τον γάμο σας ή ένα επαγγελματικό σας θέμα.

Λέων

Για σας τους Λέοντες η νέα θέση του κυβερνήτη σας Ήλιου στον Ζυγό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Θα κάνετε ένα νέο, πολύ σημαντικό ξεκίνημα στον χώρο της δουλειάς σας. Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας είναι κοντά σας και σας προσφέρουν την βοήθειά τους. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Αυγούστου μπορείτε να περιμένετε μια πολύ ευχάριστη και σημαντική αλλαγή στη ζωή σας. Το τρίγωνο Δία – Ουρανού υπόσχεται, όχι μόνο σήμερα, αλλά και αύριο και γενικότερα αυτή την περίοδο, μια θεαματική αλλαγή, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχετε μελετήσει πολύ προσεκτικά τις περιστάσεις, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας (γύρω στις 7-8 Αυγούστου). Ο Κρόνος βέβαια μπορεί να σας δημιουργήσει κάποια οικογενειακά θέματα. Αυτό το διάστημα μπορείτε να χαρείτε, να διασκεδάσετε και θα είστε κοντά στα παιδιά, καθώς ο Άρης στον Τοξότη (θέση που για σας σημαίνει δημιουργία, έρωτα, παιδιά) βοηθά αρχικά εσάς που έχετε γεννηθεί τον Ιούλιο και συνεχίζει την πορεία του για να επηρεάσει σταδιακά και τους υπόλοιπους.

Παρθένος

Η Αφροδίτη για λίγες ακόμη μέρες θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, Παρθένοι μου, και θα ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Οι συναντήσεις, οι επαφές και οι συμφωνίες ευνοούνται. Οι αγωνίες που κρύβετε μέσα σας για τις οικογενειακές σας υποθέσεις κάπως γαληνεύουν αυτό το διάστημα. Η Νέα Σελήνη είναι σημαντική, για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε οικονομικό επίπεδο. Σε αυτό το θέμα ίσως εμπλακούν και οι φίλοι ή πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Βέβαια, εσάς που έχετε γεννηθεί προς το τέλος Αυγούστου οι οικογενειακές υποθέσεις δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε. Μετακινήσεις, επισκευές, μετασκευές, τέτοιου είδους θέματα σας απασχολούν. Εύνοια υπάρχει αυτό το διάστημα σε οτιδήποτε έχει σχέση με μετακομίσεις και μετακινήσεις. Προσπαθήστε να είναι σύμφωνη και η οικογένειά σας, για να μην έρθετε σε σύγκρουση.

Ζυγός

Ζυγοί μου η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο! Ειδικά εσείς που έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες κάνετε ένα νέο, σημαντικότατο ξεκίνημα, το οποίο ευνοεί τα σχέδιά σας. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου μπορείτε να προωθήσετε ένα επαγγελματικό σας θέμα, όπως επίσης και εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Οκτωβρίου, με τον Ουρανό να βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας και να φέρνει απρόβλεπτα γεγονότα, υπάρχει εύνοια αυτή την περίοδο. Οι φίλοι ή τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θέλουν να σας βοηθήσουν και να προωθήσουν τα σχέδιά σας. Οι Ζυγοί των τελευταίων ημερών θα έχετε ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα. Προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και να είστε προσεκτικοί όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα.

Σκορπιός

Σκορπιοί μου, η Νέα Σελήνη μιλά για μυστικές επαφές και μυστικές συμφωνίες, ενώ δείχνει ότι έχετε ένα άγχος αυτόν τον καιρό. Αυτό το διάστημα μπορεί να σας απασχολήσουν ένα ταξίδι ή θέματα που έχουν σχέση με το μέλλον σας. Οι Σκορπιοί των τελευταίων ημερών θα έχετε την βοήθεια των φίλων σας, παρά το γεγονός ότι ο Κρόνος στο δικό σας ζώδιο σας κάνει λίγο απογοητευμένους ή λίγο υπερβολικούς. Αν κάνετε μια νέα αρχή ή μια καινούργια επιχείρηση, προσέχετε μήπως σας παρουσιαστούν κάποια εμπόδια. Ο Άρης στον Τοξότη σάς δημιουργεί σημαντικά έξοδα, τα οποία θα πρέπει να περιορίσετε, όσο είναι δυνατόν. Για σας τους Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου η κοινωνική σας ζωή είναι ευχάριστη. Αποδεχθείτε σημαντικές προσκλήσεις.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς τους Τοξότες, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτς 2-3 ημέρες του ζωδίου σας, και μάλιστα θα έχει διάρκεια η εύνοια αυτή. Τώρα μπορείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θα είναι ιδανικό τόσο για την κοινωνική σας ζωή όσο και για θέματα συλλογικής δουλειάς, εάν επιθυμείτε. Τις μέρες αυτές μπορεί να ανοίγει μία νέα σελίδα για τους περισσότερους από εσάς, γεμάτη αλλαγές και προσφορές, ειδικά αν έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, από τις 10 Δεκεμβρίου και μετά δηλαδή. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι λειτουργεί ένα παρασκήνιο. Έτσι, πρέπει να είστε προσεκτικοί στα βήματά σας. Επίσης, αν είστε γεννημένοι προς το τέλος Νοεμβρίου προσέχετε τις παραπλανητικές καταστάσεις. Γενικά αξιοποιήστε αυτή την περίοδο, η οποία θα αποδειχτεί σημαντική.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 22-24 Δεκεμβρίου, η Νέα Σελήνη μιλά για ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά σας. Μην υπερβάλλετε βέβαια, καθώς υπάρχει ένα παρασκήνιο, το οποίο κινείται. Προσέχετε και την κοινωνική και την επαγγελματική σας ζωή. Η Αφροδίτη ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας σε ό,τι έχει σχέση με τα ταξίδια, τις σπουδές και τις ευχάριστες συναντήσεις. Το τρίγωνο Δία – Ουρανού μπορεί να σας λύσει ένα οικονομικό σας ζήτημα, το οποίο μάλιστα θα στηρίξει και την οικογένειά σας.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη είναι πολύ καλή για τους Υδροχόους των πρώτων ημερών και ευνοεί τα ταξίδια, τις σπουδές και τις νομικές σας υποθέσεις. Για σας που έχετε γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα υπάρξουν ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα, παρά το γεγονός ότι εσείς για ένα δίμηνο θα πρέπει να προσέχετε την επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή. Οι φίλοι σάς βοηθούν. Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 5-7 Φεβρουαρίου θα έχετε αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή, που για σας είναι πολύ σημαντική.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς αυτή η Νέα Σελήνη μιλά για νέα ξεκινήματα επαγγελματικού αλλά και οικονομικού χαρακτήρα. Βέβαια, εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου θα πρέπει να προσέχετε! Στον επαγγελματικό σας χώρο υπάρχει μια ένταση. Μην πιέζετε τους υφισταμένους σας. Αντίθετα, ανοίξτε νέους δρόμους στον επαγγελματικό σας τομέα, οι οποίοι μπορεί να έχουν και οικονομικές προεκτάσεις.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ