Οταν ο Αντώνης Σαμάρας εκνευρίστηκε με τους δημοσιογράφους -Τους επέπληξε γιατί «χτυπούσαν» τα πληκτρολόγια - iefimerida.gr

Οταν ο Αντώνης Σαμάρας εκνευρίστηκε με τους δημοσιογράφους -Τους επέπληξε γιατί «χτυπούσαν» τα πληκτρολόγια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέρα από την ερώτηση του δημοσιογράφου της Deutshe Welle εκνευρισμό στον πρωθυπουργό προκάλεσε και ο... ήχος των πληκτρολογίων που «χτυπούσαν» οι δημοσιογράφου καθώς κρατούσαν σημειώσεις. Μάλιστα, ο Αντώνης Σαμαράς, ευγενικά και διακριτικά μεν, τους επέπληξε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» ο πρωθυπουργός αμέσως μετά το τέλος της κοινής συνέντευξης τύπου που έδωσε μαζί με την Γερμανίδα Καγκελάριο, έκανε μια off the record συζήτηση με τους δημοσιογράφους και μάλλον εκνευρίστηκε από το γεγονός ότι κρατούσαν σημειώσεις στα τάμπλετ και τα λάπτοπ τους.

Η επίπληξη δεν ήταν ευθεία, αλλά έμμεση και ευγενή μέσω μιας ιστορίας που τους διηγήθηκε από τα φοιτητικά του χρόνια στην Αμερική. «Κάποιοι χρησιμοποιούσαν υπολογιστές και στις εξετάσεις, οπότε μας ενοχλούσαν, επειδή έκαναν θόρυβο», είπε με νόημα στους δημοσιογράφους ο Αντώνης Σαμαράς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ