Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο απέκτησε Instagram -Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε - iefimerida.gr

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο απέκτησε Instagram -Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο απέκτησε Instagram -Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που ανέ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο κλαμπ των διασήμων που έχουν λογαριασμό στο Instagram μπήκε με... καθυστέρηση ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος μάλιστα δημοσίευσε και την πρώτη του φωτογραφία.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός, ο οποίος μετείχε στη διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή που έγινε στη Νέα Υόρκη, ανέβασε το πρωί της Τρίτης μία φωτογραφία που στέκεται χαμογελαστός δίπλα στον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν κι Μουν.

«Σήμερα, έχω το προνόμιο να μιλήσω στη Διάσκεψη Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών, όπου οι ηγέτες του κόσμου αναμένεται να ανακοινώσουν τα θαρραλέα βήματα που θα λάβουν για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε τη φωτογραφία.

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν η εμφάνιση του ηθοποιού που δεν θύμιζε σε τίποτα τον καρδιοκατακτητή Λεονάρντο.

Ο ντι Κάπριο λίγη ώρα αργότερα δημοσίευσε και μία δεύτερη φωτογραφία, για την οποία έκανε το εξής σχόλιο: «Αυτό φαίνεται να είναι το τέλειο σκηνικό για να γίνω μέλος στο Instagram και να μοιραστώ αυτή τη θέα αυτή από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Μεγάλη μου τιμή».

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο απέκτησε Instagram -Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε | iefimerida.gr 0
Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο απέκτησε Instagram -Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ