Εντοπίστηκε περίπτερο στο Γαλάτσι με 258 πλαστά εισιτήρια του ΟΑΣΑ -Εγιναν τρεις συλλήψεις - iefimerida.gr

Εντοπίστηκε περίπτερο στο Γαλάτσι με 258 πλαστά εισιτήρια του ΟΑΣΑ -Εγιναν τρεις συλλήψεις

Εντοπίστηκε περίπτερο στο Γαλάτσι με 258 πλαστά εισιτήρια του ΟΑΣΑ -Εγιναν τρεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επειτα από συντονισμένη επιχείρηση του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εντοπίστηκε περίπτερο στην περιοχή του Γαλατσίου, στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 258 πλαστά εισιτήρια του Ο.Α.Σ.Α..

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 30χρονου υπαλλήλου του περιπτέρου και αναζητεί τον 49χρονο ιδιοκτήτη του.

Επίσης, συνελήφθησαν στους Θρακομακεδόνες και στα Σεπόλια ένας 48χρονος και ένας 43χρονος, οι οποίοι -όπως προέκυψε- από κοινού με συνεργούς τους που αναζητούνται, τουλάχιστον από τις αρχές του 2013, κατάρτιζαν και πωλούσαν ως μεσάζοντες-έμποροι χονδρικής πώλησης πλαστά εισιτήρια των Συγκοινωνιών Αθηνών σε εμπόρους λιανικής πώλησης εισιτηρίων, μεταξύ των οποίων και το συγκεκριμένο περίπτερο, που με τη σειρά τους τα διέθεταν στο επιβατικό κοινό, αποκομίζοντας παράνομα περιουσιακό όφελος.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, για πλαστογραφία μετά χρήσεως και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ