Απλησίαστα ρεκόρ για την Apple: Πούλησε περισσότερα από 10 εκατ. iPhone 6 στο πρώτο Σαββατοκύριακο κυκλοφορίας του - iefimerida.gr

Απλησίαστα ρεκόρ για την Apple: Πούλησε περισσότερα από 10 εκατ. iPhone 6 στο πρώτο Σαββατοκύριακο κυκλοφορίας του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολα τα ρεκόρ έσπασαν οι πωλήσεις της νέας «ναυαρχίδας» της Apple, iPhone 6, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε ότι πούλησε περισσότερα από δέκα εκατομμύρια μέσα στο πρώτο Σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας του.Στις 12 Σεπτεμβρίου είχαν ήδη γίνει 4 εκατομμύρια προπαραγγελίες για τα νέα μοντέλα iPhone 6 και iPhone 6plus, διπλάσιες από αυτές που είχαν γίνει για το προηγούμενο μοντέλο, το iPhone 5, δύο χρόνια πριν.

Πρόκειται για ένα «ρεκόρ» για την Apple, η οποία πούλησε ένα εκατομμύριο περισσότερα τηλέφωνα απ' ό,τι με το προηγούμενο μοντέλο της.

Πέρυσι η εταιρεία είχε πουλήσει 9 εκατομμύρια iPhone 5S και 5C το πρώτο Σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας τους σε 11 χώρες, περιλαμβανομένης της Κίνας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ