Τάκης Μπαλτάκος: Δεν αλλάζω τη στάση μου για τη Χρυσή Αυγή -Δεν είναι κακοί οι ψηφοφόροι της - iefimerida.gr

Τάκης Μπαλτάκος: Δεν αλλάζω τη στάση μου για τη Χρυσή Αυγή -Δεν είναι κακοί οι ψηφοφόροι της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντίθετος με κάθε έννοια επανεξέτασης της στάσης του στο θέμα της προσέγγισης της Χρυσής Αυγής, όσο ήταν γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, τάχθηκε ο Τάκης Μπαλτάκος.

Μιλώντας στο 9.84 τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω κανένα λόγο να επανεξετάσω τη στάση μου. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος που να είπε ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι κακοί. Δεν υπάρχουν κακοί ψηφοφόροι, αλλά κακοί πολιτικοί».

Ο κ. Μπαλτάκος ανέφερε πως η δική του προσπάθεια ήταν να προσεγγιστούν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής με σκοπό να επιστρέψουν στη Νέα Δημοκρατία. Παράλληλα αρνήθηκε να απαντήσει αν έχει συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, ενώ σε ερώτηση για το αν θα συμμετείχε σε ένα νέο κεντροδεξιό κόμμα, είπε πως αν δεν επιτευχθεί η μεταστροφή της πολιτικής της ΝΔ και σε δεξιές θέσεις, τότε ένα κόμμα θα χρειαστεί για να πληρωθεί το κενό. «Σε μια τέτοια προσπάθεια θα συμμετείχα», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ