Ο Μητσοτάκης απαντάει στη Δούρου: Η αξιολόγηση θα γίνει ακόμα και με τη βοήθεια εισαγγελέων - iefimerida.gr

Ο Μητσοτάκης απαντάει στη Δούρου: Η αξιολόγηση θα γίνει ακόμα και με τη βοήθεια εισαγγελέων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται ο πόλεμος κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το ζήτημα της αξιολόγησης με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντάει στη Ρένα Δούρου. Ο κ.Μητσοτάκης μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε πως «η αξιολόγηση και ο επανέλεγχος των στοιχείων στους Δήμους θα γίνουν ακόμη και αν χρειαστεί να ζητήσουμε τη βοήθεια των εισαγγελικών Αρχών» στέλνοντας σαφές μήνυμα στους 19 δημάρχους του ΣΥΡΙΖΑ και την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου που αντιτίθενται στους ελέγχους.

«Θα πρέπει οι κατεργαράκοι και οι απατεώνες να πάνε σπίτια τους γιατί τέτοιοι είναι αυτοί που χρησιμοποίησαν πλαστά πτυχία και πιστοποιητικά για να διοριστούν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την περιφερειάρχη Αττικής, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης τόνισε εξέφρασε τη λύπη του γιατί τα μέχρι τώρα βήματά της δεν δείχνουν αντάξια των περιστάσεων του αξιώματός της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ