Στα μαχαίρια κυβέρνηση-ΣΥΡΙΖΑ για τον «ικέτη» Σαμαρά -Πόλεμος ανακοινώσεων - iefimerida.gr

Στα μαχαίρια κυβέρνηση-ΣΥΡΙΖΑ για τον «ικέτη» Σαμαρά -Πόλεμος ανακοινώσεων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ξίφη τους διασταυρώνουν κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση,με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στο Βερολίνο.Η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωσή της εξαπολύει επίθεση στον πρωθυπουργό υπογραμμίζοντας πως: «Ως ικέτης κατευθύνεται ο κ. Σαμαράς στην κ. Μέρκελ προσβλέποντας στην επιείκειά της. Απομονωμένος πολιτικά προστρέχει στο τελευταίο του αποκούμπι, αφού προηγουμένως έχει καταστήσει σαφές μέσω του Υπουργού Οικονομικών πως η μεν διαγραφή του χρέους δεν αποτελεί επιλογή, η δε χαλάρωση της δημοσιονομικής πολιτικής συνιστά αμαρτία».

Στο ίδιο μήκος κύματος αναφέρει ότι «Το μόνο διαπραγματευτικό χαρτί του κ. Σαμαρά προς την κ. Μέρκελ είναι η προοπτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ» και καταλήγει πως «Ολα δείχνουν πως η κυβέρνηση Σαμαρά δεν μπορεί να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα της χώρας, δεν μπορεί και δεν θέλει να διαπραγματευτεί και πως έχει κλείσει τον κύκλο της ζωής της».

Η Απάντηση της Σοφίας Βούλτεψη

Η κυβέρνηση από την πλευρά της,ανταπέδωσε τα «πυρά» μέσω της κυβερνητικής εκπροσώπου.

«Οτι θέλουν να αποτύχει η Ελλάδα, το γνωρίζαμε. Ότι το λένε απροκάλυπτα, είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπονται»,δήλωσε η κα Βούλτεψη για να τονίσει πως «Ο ΣΥΡΙΖΑ, πιστός στην υπονομευτική τακτική του σε βάρος κάθε προσπάθειας της χώρας, επιμένει να εκτίθεται στα μάτια του ελληνικού λαού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ