Νεκρός ο πυροσβέστης που έπαθε ηλεκτροπληξία συμμετέχοντας ice bucket challenge - iefimerida.gr

Νεκρός ο πυροσβέστης που έπαθε ηλεκτροπληξία συμμετέχοντας ice bucket challenge

Νεκρός ο πυροσβέστης που έπαθε ηλεκτροπληξία κάνοντας ice bucket challenge
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εφυγε από τη ζωή 41χρονος πυροσβέστης και πατέρας 5 παιδιών, Τόνι Γκρίντερ, ο οποίος, μαζί με άλλους 3 συναδέλφους του, έπαθε ηλεκτροπληξία ένα μήνα πριν κατά τη διάρκεια ice bucket challenge.

Στα πλαίσια της προσπάθειας μιας ομάδας φοιτητών από το πανεπιστήμιο του Κλάμπερσβιλ στο Κεντάκι να πάρουν ομαδικά μέρος στο IceBucketChallenge για τη στήριξη του ιδρύματος για την αντιμετώπιση της νόσου ALS, οι τέσσερις άτυχοι πυροσβέστες κλήθηκαν να βοηθήσουν για να ρίξουν το νερό από ψηλά στην ομάδα των φοιτητών, όμως τραυματίστηκαν όταν ο γερανός στον οποίο επέβαιναν χτυπήθηκε από το ρεύμα.

Ο 41χρονος Τόνυ Γκράιντερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ με πιο ήπια τραύματα ο 22χρονος Σάιμον Κουίν, ο οποίος πήρε εξιτήριο στις 15 Σεπτεμβρίου και εξιτήριο πήραν επίσης ο 37χρονος Στιβ Μαρς και ο 28χρονος Άλεξ Τζόνσον.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί καθώς πιστεύεται ότι το όχημα δεν ακούμπησε στα ηλεκτροφόρα καλώδια αλλά απλώς πλησίασε πολύ κοντά.

Ωστόσο, ο 41χρονος Γκράιντερ δεν στάθηκε το ίδιο τυχερός, αφού υπέκυψε στα τραύματα του, ύστερα από ένα μήνα νοσηλείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ