Η Αλίσια Κις φωτογραφίζεται γυμνή αποκαλύπτοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα - iefimerida.gr

Η Αλίσια Κις φωτογραφίζεται γυμνή αποκαλύπτοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Η Αλίσια Κις φωτογραφίζεται γυμνή αποκαλύπτοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχει ένα κοινό εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο και τώρα σχεδιάζει να το χρησιμοποιήσει για μεγαλύτερο καλό. Η Αλίσια Κις δημοσίευσε μια γυμνή φωτογραφία της το Σάββατο για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η 33χρονη τραγουδίστρια είχε ζωγραφισμένο το σύμβολο της ειρήνης στην φουσκωμένη της κοιλίτσα, εκπροσωπώντας το κίνημα #WeAreHere, μια φιλανθρωπική εκστρατεία για την οποία μίλησε πρόσφατα στην εφημερίδα New York Times.

Το We Are Here, το οποίο είναι επίσης το όνομα του τελευταίου τραγουδιού της Αλίσια έχει ως στόχο να φέρει τους ανθρώπους κοντά και να βρουν τρόπους να αντιμετωπίσουν τις φρικαλεότητες στον κόσμο.

«Θέλω να συγκεντρώσει στρατό ειρήνης» δήλωσε μιλώντας στους Τimes, «Ηρθε η ώρα να πάρουμε την προσοχή των ανθρώπων.»

Οι 12 οργανώσεις που Alicia θα ενθαρρύνει τους θαυμαστές της να υποστηρίξουν είναι: : All Out, CARE, Equal Justice Initiative, the Future Project, Girl Rising, Keep a Child Alive, Moms Rising, Oxfam, the Trevor Project, the Trayvon Martin Foundation, και War Child.

Δήλωσε μάλιστα ότι η ίδια θα δωρίσει 1.000.000 δολάρια από δικά της χρήματα σε αυτούς τους οργανισμούς και ότι οι φαν της μπορούν να συνεισφέρουν στην ιστοσελίδα του Κινήματος We Are Here.

Η Αλίσια Κις φωτογραφίζεται γυμνή αποκαλύπτοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ