Οταν ο Στουρνάρας μπήκε στο πιλοτήριο: Βάλθηκε να διδάξει οικονομικά στους κυβερνήτες αεροσκάφους - iefimerida.gr

Οταν ο Στουρνάρας μπήκε στο πιλοτήριο: Βάλθηκε να διδάξει οικονομικά στους κυβερνήτες αεροσκάφους

Οταν ο Στουρνάρας μπήκε στο πιλοτήριο: Βάλθηκε να διδάξει οικονομικά στους κυβερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσοι έχουν την ευκαιρία να μπουν στο πιλοτήριο αεροπλάνου που βρίσκεται σε ύψος χιλιάδων ποδιών; Οχι πολλοί, αλλά δεν είναι και εξαιρετικά σπάνιο. Πόσοι όμως έχουν την... τύχη να ακούσουν διάλεξη περί οικονομικών πιλοτάροντας; Πιθανότατα μόνο εκείνοι που συνάντησαν τον Γιάννη Στουρνάρα.

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος επέστρεφε από τη Φρανκφούρτη, μετά από τη συνάντησή του μα τον Μάριο Ντράγκι, όταν οι αεροσυνοδοί της Aegean του ζήτησαν εμπιστευτικά να πάει... τιμής ένεκεν στο πιλοτήριο, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη.

«Αν εγώ σας μάθω οικονομικά, εσείς θα με μάθετε να πιλοτάρω;», ρώτησε ο κ. Στουρνάρας στους έκπληκτους κυβερνήτες. Εκείνοι του εξήγησαν μεν τη χρησιμότητα κάθε οργάνου που βρισκόταν μπροστά τους, κάνοντας τον πρώην υπουργό να νιώθει σαν πιλότος, όπως έλεγε, αλλά δεν είχαν ιδιαίτερη διάθεση για διάλεξη περί οικονομικών. Οταν άρχισε να τους μιλά για το θέμα ο κ. Στουρνάρας, ο συγκυβερνήτης του απάντησε «Αφήστε το καλύτερα. Εχω σπουδάσει κι εγώ οικονομικά...», αλλά αυτή η πληροφορία δεν πτόησε τον διοικητή της ΤτΕ, ο οποίος συνέχισε ακάθεκτος.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ