Καμμένος: Δεν πληρώνω τον ΕΝΦΙΑ -Είναι αντίθετος με το ευρωπαϊκό δίκαιο - iefimerida.gr

Καμμένος: Δεν πληρώνω τον ΕΝΦΙΑ -Είναι αντίθετος με το ευρωπαϊκό δίκαιο

Καμμένος: Δεν πληρώνω τον ΕΝΦΙΑ -Είναι αντίθετος με το ευρωπαϊκό δίκαιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφασισμένος να μην πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή του για το συγκεκριμένο φόρο για μία ακόμη φορά.

«Δεν μπορεί να μιλάμε για φορολογία, η οποία είναι παράνομη και αντισυνταγματική», είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να καταβάλει τον ΕΝΦΙΑ, ενώ μάλιστα κάλεσε και τους πολίτες να τον μιμηθούν.

«Ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας φόρος που οι Ελληνες δεν πρέπει να πληρώσουν. Τον αντέγραψαν, λέει, από τη Ρουάντα. Είναι δικαίωμα τους στη Ρουάντα να κάνουν αυτό που θέλουν και ο λαός της χώρας να αντιστέκεται. Αλλά στην Ελλάδα δεν μπορεί η ιδιωτική περιουσία να καταργείται», είπε ο κ. Καμμένος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ πρόσθεσε ότι ο συγκεκριμένος φόρος είναι αντίθετος με το ευρωπαϊκό δίκαιο.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ