Τα ζώδια της Κυριακής 21 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 21 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια της Κυριακής 21 Σεπτεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς αυτό είναι ένα καλό τριήμερο, θα μπορούσα να πω. Η σύνοδος Σελήνης –Δία στον Λέοντα ευνοεί ιδιαίτερα την συναισθηματική σας ζωή, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι το Σάββατο δεν θα αναμίξετε σημαντικά οικονομικά θέματα με τα συναισθηματικά σας. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Άρης, στον Τοξότη είναι σε ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σας, όμως το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα (την Δευτέρα) απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Ίσως φέρει λαθεμένες εκτιμήσεις, παραπλανήσεις ή ακόμα και σκάνδαλα. Με το πέρασμα του Ήλιου στον Ζυγό, αρχίζει μια περίοδος, κατά την οποία θα έρθετε αντιμέτωποι με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας για αρκετό καιρό. Προσέχετε τις κινήσεις σας. Αν ασχολείστε με το υγρό στοιχείο ή με φάρμακα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους το εξάγωνο του κυβερνήτη πλανήτη σας, της Αφροδίτης, με τον Κρόνο σταθεροποιεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Τυχόν προβλήματα με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μπορούν τώρα να ρυθμιστούν, με τους φίλους σας μάλιστα να σας βοηθούν σε αυτό. Ωστόσο, μην αναμίξετε τους φίλους σας σε ένα οικονομικό σας θέμα. Γενικά προσέχετε τα οικονομικά σας. Επίσης, αν παίρνετε φάρμακα, προσέχετε την κατανάλωσή τους. Πάντως, η Αφροδίτη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα κάποια οικογενειακά σας θέματα και υποθέσεις της ακίνητης περιουσίας σας.

Δίδυμοι

Εσάς τους Διδύμους εξακολουθεί αυτό το τριήμερο να σας απασχολεί η οικογένειά σας, ενώ θα κάνετε κάποια έξοδα για αυτήν. Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου μπορείτε να σταθεροποιήσετε κάποια σημαντικά σας σχέδια, αλλά και να επιλύσετε διάφορα θέματα. Ο Δίας από το Λέοντα ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Βέβαια, εσείς οι Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί προς το τέλος Μαΐου θα πρέπει να προσέχετε τα επαγγελματικά σας θέματα. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε. Η κοινωνική σας ζωή είναι ευχάριστη. Το πέρασμα του Ήλιου στον Ζυγό σας φέρνει πιο κοντά στα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο.

Καρκίνος

Εσάς τους Καρκίνους αυτό που σας απασχολεί άμεσα αυτή την περίοδο είναι τα οικονομικά σας. Το Σαββατοκύριακο αυτό είναι μια πολύ καλή στιγμή, για να δείτε φίλους και συγγενείς αλλά και για να σταθεροποιήσετε μια σχέση σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 10-12 Ιουλίου. Ένα θέμα της υγείας ή της εργασίας σας απαιτεί προσοχή. Αν αντιμετωπίζετε κάποια θέματα υγείας, επιβεβαιώστε μια και δυο φορές τη συνταγή και την δοσολογία που σας έχει υποδείξει ο γιατρός, ώστε να αποφύγετε κάποιο λάθος. Οι οικογενειακές υποθέσεις δεν λείπουν. Εσείς πάντως που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Ιουλίου μπορεί να έχετε μια συνάντηση, η οποία θα φέρει σταθερότητα και μια νέα τροπή στην ζωή σας.

Λέων

Λέοντές μου, αυτό το Σαββατοκύριακο σας ανήκει! Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σας φέρνει πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ, ειδικά την Παρασκευή, μπορείτε να επιλύστε σημαντικά θέματα. Το Σάββατο εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Αυγούστου θα πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας. Η Αφροδίτη ευνοεί τα οικονομικά σας θέματα. Όμως, μην αναμίξετε τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο με ένα οικονομικό σας θέμα. Την Κυριακή και την Δευτέρα προσέχετε, γιατί το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα μπορεί να φέρει λαθεμένες εκτιμήσεις σε θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας, ή ακόμη και με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Η νέα θέση του Ήλιου στον Ζυγό, από το βράδυ της Κυριακής, σας φέρνει πολλές συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές.

Παρθένος

Εσείς οι Παρθένοι που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, προσέχετε πάρα πολύ! Μπορεί να υπάρξουν λάθη, παραπλανήσεις, εξαπατήσεις αλλά και κάποιο ατύχημα στο σπίτι. Αντίθετα, εσείς που είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ειδικά γύρω στις 10-11 Σεπτεμβρίου, βρίσκεστε σε μια πάρα πολύ καλή φάση. Μια σχέση ή μια συνεργασία σας σταθεροποιείται, ενώ τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Λόγω της οικογένειας ή για θέματα της ακίνητης περιουσίας σας θα έχετε αρκετές μετακινήσεις και συζητήσεις.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς αυτή είναι μια πολύ καλή και σημαντική περίοδος, καθώς από την άλλη εβδομάδα ξεκινά ο μήνας των γενεθλίων σας. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται, ενώ θα μπορούσαν να πάρουν μια νέα τροπή. Οποιαδήποτε θέματα αφορούν πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να αναμιχθούν στη ζωή σας και αυτό να σας μπερδέψει. Αν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα υγείας, ελέγξτε πολύ προσεκτικά τη δοσολογία των φαρμάκων που μπορεί να παίρνετε. Ο Δίας από το Λέοντα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για σας, ενώ σας φέρνει κοντά στους φίλους σας.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς αυτό είναι ένα τριήμερο, κατά το οποίο η κοινωνική και η επαγγελματική σας ζωή έχουν να σας πουν πολλά. Η Παρασκευή είναι μια πολύ ωραία μέρα, για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα αλλά και την κοινωνική σας ζωή. Το Σάββατο ωστόσο είναι κάπως μπερδεμένα τα πράγματα, με τις υποχρεώσεις να σας δημιουργούν κάποια εμπόδια. Η Κυριακή είναι σαφώς αρκετά καλύτερη. Βέβαια, ένα οικονομικό θέμα, στο οποίο εμπλέκονται και τα συναισθηματικά σας, μπορεί να πάρει μια απρόσμενη τροπή. Προσέχετε, και μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Ενδεχομένως να σχολιαστείτε.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες η Σελήνη στον Λέοντα είναι πολύ ευνοϊκή αυτό το τριήμερο. Σας ανοίγει δρόμους για ταξίδια, για σπουδές και για νομικές υποθέσεις. Το τετράγωνο όμως Άρη – Ποσειδώνα, που επηρεάζει μέχρι την Δευτέρα, πιέζει πολύ εσάς που έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο. Θα είστε γενικά πολύ ευαίσθητοι, ενώ μπορεί να γίνουν και κάποια σκάνδαλα, παραπλανήσεις ή λάθη. Ωστόσο, η κοινωνική σας ζωή είναι ευχάριστη και έχει να σας δώσει πολλά. Γενικά οι Τοξότες του Νοεμβρίου είστε κάπως μπερδεμένοι, αλλά εσείς του Δεκεμβρίου έχετε να περιμένετε πολλά και ευχάριστα!

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους αυτό είναι ένα πάρα πολύ καλό τριήμερο! Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας, τον Κρόνο, ευνοεί πολύ την συναισθηματική σας ζωή. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες, που έχουν σχέση με οικογενειακά αλλά και με οικονομικά σας θέματα, αυτή την περίοδο σας φορτίζουν. Ίσως γίνει κάποιο λάθος ή κάποια παραπλάνηση. Τα ταξίδια, οι σπουδές και οι επαφές σας με το εξωτερικό ευνοούνται.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο αυτό το τριήμερο λειτουργεί σαν προσωπική σας Πανσέληνος. Η Σελήνη στον Λέοντα ευνοεί τις συναισθηματικές σας επαφές και τις σχέσεις σας με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Αντίθετα, η συναισθηματική σας ζωή παίρνει μια νέα τροπή. Τα ταξίδια, οι σπουδές και οι νομικές σας υποθέσεις ευνοούνται. Όμως μην αναμίξετε τους φίλους με τα οικονομικά σας, γιατί θα μπερδευτείτε.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς το τετράγωνο του Άρη με τον κυβερνήτη πλανήτη σας, τον Ποσειδώνα, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, δείχνει λάθη και εξαπατήσεις. Προσέχετε για τυχόν λάθη, αλλά να είστε και ιδιαίτερα προσεχτικοί στις επαφές σας με το υγρό στοιχείο, αλλά και στη δοσολογία φαρμάκων, αν ακολουθείτε κάποια αγωγή. Στο χώρο της δουλειάς σας θα προκύψουν πολλά. Για σας που έχετε γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας ο Κρόνος είναι όσο ποιο ευνοϊκός και καλός γίνεται, σταθεροποιώντας τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ