Κριστίνα Φερνάντες: Το Ισλαμικό Κράτος με απειλεί εξαιτίας της φιλίας μου με τον Πάπα - iefimerida.gr

Κριστίνα Φερνάντες: Το Ισλαμικό Κράτος με απειλεί εξαιτίας της φιλίας μου με τον Πάπα

Κριστίνα Φερνάντες: Το Ισλαμικό Κράτος με απειλεί εξαιτίας της φιλίας μου με τον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο στόχαστρο των τζιχαντιστών έχει μπει η Κριστίνα Φερνάντες, εξαιτίας της φιλίας της με τον Πάπα, αλλά και της αναγνώρισης τόσο του Ισραήλ, όσο και της Παλαιστίνης. Οπως δήλωσε η ίδια η πρόεδρος της Αργεντινής, έχει δεχθεί απειλές από το Ισλαμικό κράτος, αλλά πρόσθεσε πως δεν ανησυχεί.

Το υπουργείο Ασφαλείας και οι υπηρεσίες πληροφοριών της Αργεντινής εξετάζουν αυτές τις απειλές, όπως είπε η Φερνάντες από τη Ρώμη, όπου συνάντησε τον Πάπα Φραγκίσκο. Πάντως, η ηγέτης της Αργεντινής πρόσθεσε ότι δεν την αγγίζουν αυτά τα φαινόμενα, καθώς αν έπρεπε να επικεντρωθεί σε τέτοιες απειλές τότε «θα πρέπει να ζει κάτω από το κρεβάτι», όπως είπε.

Αν και οι σχέσεις της Φερνάντες με τον Φραγκίσκο δεν ήταν οι καλύτερες όταν εκείνος ήταν αρχιεπίσκοπος του Μπουένος Αιρες, έχουν συναντηθεί αρκετές φορές έπειτα από την εκλογή του στη θέση του Ποντίφικα. Το Σάββατο συζήτησαν για το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και την οικονομία της Αργεντινής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ