Αυτές είναι οι πιο αγαπητές και οι πιο μισητές αεροπορικές εταιρείες σύμφωνα με το Twitter [πίνακας] - iefimerida.gr

Αυτές είναι οι πιο αγαπητές και οι πιο μισητές αεροπορικές εταιρείες σύμφωνα με το Twitter [πίνακας]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Twitter μπορεί να σε ανεβάσει ή να σε κατεβάσει στα τάρταρα. Αυτό τουλάχιστον έδειξε μια έρευνα στις ΗΠΑ, η οποία καταγράφοντας τα «hashtags», ανέδειξε το τις πιο αγαπητές, αλλά και πιο μισητές αεροπορικές εταιρείες στις ΗΠΑ.

Η πιο αγαπητή δεν είναι άλλη από τη Virgin America, ενώ ως πιο μισητές κατατάχθηκαν οι United Airlines.

Στην έρευνα προσμετρήθηκαν συνολικά πάνω από 160.000 tweets,προκειμένου να διαμορφώσουν τις οκτώ κατηγορίες των εταιρειών με βάση μεταξύ άλλων και το κόστος, το πλήρωμα, και τις αποσκευές.

Οσο για τη Virgin America, συγκέντρωσε τα καλύτερα σχόλια πάνω στους τομείς της εξυπηρέτησης πελατών, τις καθυστερήσεις/ακυρώσεις πτήσεων, τις αποσκευές, την ασφάλεια και τις χρεώσεις/ φόρους. Ακολουθούν οι Jet Blue και Delta Airlines.

Οι United Airlines που συγκέντρωσαν τα χειρότερα σχόλια, αυτά εκτείνονταν στις κατηγορίες του πληρώματος, τις καθυστερήσεις/ ακυρώσεις πτήσεων, τις αποσκευές και τις χρεώσεις. Σε λίγο καλύτερη θέση ήταν οι American Airlines που βαθμολογήθηκαν πολύ χαμηλά αναφορικά με τον τομέα της ασφάλειας.

Αυτές είναι οι πιο αγαπητές και οι πιο μισητές αεροπορικές εταιρείες σύμφωνα με το Twitter [πίνακας] | iefimerida.gr 0

Πηγή πίνακα: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ